IZBAČENA JE SINOĆ IZ RIJALITIJA A onda je otkrila nešto što NISMO MOGLI DA VIDIMO!
Foto: Printscreen

zadruga 2

IZBAČENA JE SINOĆ IZ RIJALITIJA A onda je otkrila nešto što NISMO MOGLI DA VIDIMO!

Sinoć je Belu kuću napustila tamičarka koja je nedavno ušla, ali koja je kako kaže i sama želela da napusti šou zbog svog sina

Objavljeno:

Suzana Perović Blondi izgubila je u borbi sa Aleksandrom Subotić, kad asu u pitanju glasovi publike. Njih dve su, kako to uvek biva kada je izbacivanje u pitanju, igrale igricu, posle koje su pobedniku duplirani glasovi publike.

Iako je Karađorđe Subotić želeo da njegova ćerka bude izbačena, pa je zato i nominovao, Aleksandra je ipak ostala u rijalitiju.

foto: Printscreen

Blondi se pozdravila sa svim učesnicima, a onda je krenula put studija gde je sačekala voditeljka Dušica Jakovljević. Ona je tada ispričala neke detalje koji se nisu videli na malim ekranima.

- Marijana je devojka koja mikrofon drži i peva samo tri pesme, a ostali pevaju umesto nje. Pola sata je bila sa Savom u toaletu, a kada ju je pitao gazda šta je radila ona se samo nasmejala i rekla da je bilo fatastično. Kod Lazara je spavala četiri noći. Bila je sa Lazarom samo bi trebalo da se uhvati caka kako to da priznaju - otkrila je Blodni.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.