MARIJANIN OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Nakon što je Blondi optužila da je spavala sa celom Crnom Gorom, oglasio se on!
Marijana Zonjić se rasplakala misleći da je se otac odrekao, Foto: Printscreen Youtube

da li se stidi ćerke?

MARIJANIN OTAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Nakon što je Blondi optužila da je spavala sa celom Crnom Gorom, oglasio se on!

Zonjićeva me zna da je njen otac završio u Urgentnom centru

Objavljeno:

Suzana Perović Blondi je ušla u rijaliti i odmah je sa vrata iznela teške reči na račun Marijane Zonjić, koja se rasplakala i mislila da je se otac odrekao. On se sada oglasio i rekao šta zaista misli.

Blondi je tom prilikom rekla kako je Marijana veoma iskusna u krevetu i da je imala odnose sa "celom" Crnom Gorom. Međutim, Marijanina drama se tu nije završila. Nakon gledanja video-snimka, Marijana je briznula u plač jer ne zna šta se dešava iza zidova "Zadruge". Tom prilikom je rekla da ju je zabolelo kada je saznala da se njen otac uključio u program i rekao da ga je sramota zbog njenih postupaka.

Marijana
Marijana foto: Printscreen

Aleksa Zonjić bio je i više nego raspoložen da priča o svojoj naslednici. Tokom razgovora otac ove zadrugarke istakao je da je veoma vezan za svoju ćerku.

"Ja gledam non-stop šta Marijana radi. Taman posla da je se stidim! Imam dva sina i ona mi je treće dete, ali sam baš slab na nju. Ja i nju čak zovem "sine". Malo mi se nije svidelo što ju je onako napala Blondi, ali generalno nije da se stidim njenih postupaka. Bio sam u urgentnom centru i posle u bolnici, ona to ne zna, ali su mi je svi hvalili", rekao je Aleksa Zonjić.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.