LUNIN PRIJATELJ TVRDI DA JE ONA NA METI MANIPULACIJE: Svi hoće kadar preko nje!
Luna i David, Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNIN PRIJATELJ TVRDI DA JE ONA NA METI MANIPULACIJE: Svi hoće kadar preko nje!

Majka Davida Dragojevića misli da se Luna Đogani i on dopadaju jedno drugom i da on neće uspeti da održi vezu sa Subotićevom, dok drug Đoganijeve tvrdi da je blogerku koriste zarad popularnosti

Objavljeno:

Davidova majka kaže da nije sigurna šta njen sin oseća prema blogerki:

- David je lep i zgodan, pravi je frajer i nema devojke kojoj se ne sviđa, tako da je i Luni verovatno dopadljiv i sviđa joj se. Mada, ne verujem da su ona i David zaljubljeni i da gaje međusobne ljubavne emocije - rekla je Biljana Dragojević , koja trenutno brine o Aleksandrinoj petogodišnjoj ćerki Magdaleni, i dodaje:

- Čini mi se da Aleksandra stvara distancu između Davida i nje ponašanjem koje je takvo kakvo jeste. Njihova ljubav je velika bila, ali ne znam da li će uspeti da odoli svim tim trzavicama. David voli da flertuje i da igra sa devojkama, takav je, a to Aleksandri smeta.

foto: Printscreen

Sa druge strane, Lunin drug Ilija tvrdi da je blogerka na meti manipulacije:

"David nije Lunin tip i to je lako zaključiti. Do sada nije imala takve muškarce. Vidim da joj njegovo društvo prija. Ona je iskrena, sto posto će reći ako se zaljubi" rekao je Ilija.

On dodaje da je Luna najjači igrač u rijalitiju i da zato svi gledaju njeno ponašanje i sa njom ulaze u sukobe da bi bili interesantni:

- Svi hoće kadar preko Lune, koja jeste najbitniji igrač i u ovoj "Zadruzi 2".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.