NIKADA NEĆU ODUSTATI BEZ OBZIRA ŠTO ME OSPORAVAJU: Ivana Bajić ima ŽELJU da snimi SPOT sa jednom poznatom ZVEZDOM!
Ivana Bajić, Foto: preenrscreen

ODLUČILA

NIKADA NEĆU ODUSTATI BEZ OBZIRA ŠTO ME OSPORAVAJU: Ivana Bajić ima ŽELJU da snimi SPOT sa jednom poznatom ZVEZDOM!

Bajićeva je sigurna u sebe i smatra da će uspeti u svemu što je zacrtala

Objavljeno:

Učesnica sedme sezone, rijalitija Parovi, Ivana Bajić, nedavno je pred širokim auditorijumom otkrila da je njena najveća životna želja da postane pevačica.

Iako se dosta komentariše da ona ne zna da peva, Ivania smatra da to ipak nije od presudnog značaja, jer mnogi estradni umetnici po njenom mišljenju zapravo ni ne poseduju neke voklane sposobnosti.

Uprkost svemu, Bajićeva je sigurna u sebe i smatra da će uspeti u svemu što je zacrtala. Ovog puta otkrila nam je i sa kojom poznatom zvezdom bi volela da snimi duet, ali i u kakvim je odnosima sa Ivanom Živković Žizelom, sa kojom često dolazi u konflikt.

Ivana Žizela
Ivana Žizela foto: preentscreen

Nedavno si izjavila da bi volela da napreduješ i postaneš pevačica, misliš li da za tebe ima mesta na "estradnom nebu" i da će se tvoja želja ostvariti?

- Nedavno sam izjavila da želim da postanem pevačica, i itekako smatram da za mene ima mesta na "estradnom nebu". Sigurna sam da bih se jako dobro snašla u toj ulozi i da bih bila uspešna u tom poslu. Svesna sam šta hoću i šta mogu, ja od svojih snova nikada neću odustati bez obzira na to što me svi osporavaju i ismejavaju. Verujem u sebe i u svoje snove, idem prema tom cilju u želji i nadi da će se to ostvariti. Znam da je težak put do toga, ali ukoliko ostanem duže u rijalitiju, steknem popularnost, smatram da ću i uspeti u tome.

Sa kojom poznatom zvezdom sa naših prostora bi volela da snimiš duet?

- Sigurno da je najbolje započeti karijeru, tako što treba snimiti duet sa nekim poznati pevačem ili pevačicom. Ja sebe vidim u folk/rep fazonu. Idol mi je Mimi Mercedes, tako da bih volela da snim duet sa njom.

Nesuglasice između Žizele i tebe svakog dana poprimaju sve veće razmere. Šta je uzrok vaše netrpeljivosti i kakvo mišljenje zapravo imaš o Žizeli?

- Do nesuglasica između mene i Žizele dolazi zbog suprotnog mišljenja i razmišljanjima o drugim učesnicima u vili "Parovi". Glavni uzrok je zapravo Žizelino konstantno prozivanje oca učesnice Ljubice Stankov, Moje mišljenje o Žizeli je da je mnogo ljubomorna, previše umišljena i u poslednje vreme neprimetna, tačnije neaktivna, osim u situacijama kada postaje naporna i ubacuje se tamo gde ne treba.

Bonus video

HOROR U ZADRUZI! DAVID OSTAVIO ALEKSANDRU! Ne sviđaš mi se, sviđa mi se druga... Dao sam joj kačket! EVO KO JE U PITANJU (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.