PRIVATNI PROBLEMI: Sanja na promociji svog spota vidno neraspoložena! (FOTO)
Sanja Stanković, Foto: Promo

fali joj podrška

PRIVATNI PROBLEMI: Sanja na promociji svog spota vidno neraspoložena! (FOTO)

Nije joj bilo sve po volji!

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Sanja Stanković sinoć je na jednom popularnom prestoničkom splavu promovisala spot za svoju novu pesmu koja nosi naziv "Banane".

Ova bivša zadrugarka se trudila da deluje raspoloženo i da ispoštuje saradnike i prijatelje, ali priznaje za portal Espreso.co.rs da joj sinoć zapravo i nije bilo sve po volji.

– Bila sam jako napeta i neraspoložena zbog nekih drugih stvari ali sam se trudila da se na meni to ne primeti - rekla je Sanja za naš portal.

Sanja Stanković
Sanja Stanković foto: Promo

Nas je zanimalo šta je to što joj je pokvarilo raspoloženje, a ona je samo kratko navela da su u pitanju privatni problemi o kojima ne želi da priča javno.

Stankovićeva priznaje da joj je sinoć nedostajala i partnerka Jovana Tomić Matora, koja je trenutno u "Zadruzi".

– Jako mi je falila Jovana u svemu ovome jer mi je ona najveća podrška - rekla nam je Sanja. Primetili smo da su na promociji bili Sara Reljić i Milan Milošević, a zanimalo nas je da li je možda Sanji krivo što joj nisu došli i još neki bivši cimeri iz rijalitja. – Teodora i Kija su radile, pa nisu ni mogle da dođu, a Anči je u "Zadruzi" tako da je to taj neki naš klan. Milan i Sara su bili i hvala im na tome - rekla nam je Sanja.

Neka drugarstva u slučaju Sanje su opstala i nakon rijalitija. To je najbolje pokazao primer njenog odnosa sa Sarom Reljić.

– Sara i ja smo stvarno ostale u super odnosu posle "Zadruge". Nemamo vremena da se puno viđamo, ali tu smo jedna za drugu šta god da zatreba. Više se čujemo telefonom nego što se viđamo. Krivo mi je što sam se ogrešila o Saru dok smo bile u "Zadruzi", ali na kraju rijalitija sve je došlo na svoje i svi su se pokazai ko su, tako da mi je drago što se naš odnos poboljšao posle "Zadruge" - rekla je Sanja na kraju ovog razgovora.

Bonus video

LUNA PUKLA! HISTERISALA I PRETILA TOMI: Ološu raspali, neće ti biti dobro! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.