MARIJANINA PORODICA NE PODRŽAVA VEZU S ĐOGANIJEM: Adam nije iskren, samo je koristi da bi što duže ostao u Zadruzi!
Adam i Marijana imaju prilično turbulentan odnos, Foto: Printscreen

NE PRIHVATAJU ADAMA

MARIJANINA PORODICA NE PODRŽAVA VEZU S ĐOGANIJEM: Adam nije iskren, samo je koristi da bi što duže ostao u Zadruzi!

Njeni nisu baš oduševljeni izborom zadugarke

Objavljeno:

Marijana Zonjić se od početka druge sezone rijalitija Zadruga više puta svađala i mirila sa Adamom Đoganijem. Njih dvoje su trenutno zajedno, ali njihova veza, kako saznaje portal Espreso.co.rs, ne raduje Marijaninu porodicu i njene prijatelje. To je za naš sajt potvrdila i Marijanina prijateljica, Aleksandra Krstić.

foto: Privatna arhiva

– Marijani se očigledno Adam sviđa čim je sa njim u Zadruzi, ali njeni baš i ne podržavaju tu vezu zato što oni, kao i ja, mislimo da Adam nije dobar i iskren momak za nju. Mislim da ta ljubav u spoljnom svetu neće uspeti. Adam je previše ljubomoran i previše je guši - rekla je Aleksandra za Espreso.co.rs i dodala:

foto: Privatna arhiva

– Moje lično mišljenje je da Adam Marijanu samo koristi da bi ostao duže u Zadruzi je do sada nije ništa pokazao u rijalitiju.

foto: Privatna arhiva

Marijanina drugarica je uverena da će njihovoj miljenici, kada je u pitanju veza sa Adamom, sve biti jasnije kada se završi Zadruga i kada neke stvari sagleda iz spoljnog sveta.

foto: Printscreen

Bonus video

BOŽE, ŠTA JE OVO? S KIM SAM JA?! DAVID JECA, ZBOG ALEKSANDRE DOTAKAO DNO: Ovo je bila kap koja je prelila čašu! Zadrugar uzurpirao pab, SUZA SUZU STIŽE!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.