ZA NJIHOV SUSRET NIKO NIJE ZNAO! Kijina MAJKA i Gagi Đogani RAZGOVARALI, a Luna OTKRILA detalje! (FOTO)
Luna i Kijina majka, Foto: preenscreen

otkriveno

ZA NJIHOV SUSRET NIKO NIJE ZNAO! Kijina MAJKA i Gagi Đogani RAZGOVARALI, a Luna OTKRILA detalje! (FOTO)

Roditelji su imali prilike da se sretnu još za vreme trajanja Zadruge 1

Objavljeno:

Luna Đogani razgovarala je sa cimerima iz Bele kuće u spavaćoj sobi i iznenada otkrila kakvo je mišljenje majka Kristine Kije Kockar zaista stekla o njenom ocu.

Kijina majka
Kijina majka foto: Damir Dervišagić

Roditelji su imali prilike da se sretnu još za vreme trajanja "Zadruge 1", a kako David Dragojević nije krio koliko je Gagi ostavio pozitivan utisak na njega, blogerka je na ovom primeru pokazala da je njen otac zaista takva osoba:

"Moj tata je na finalu kada su dolazile porodice svakom roditelju prišao i pružio ruku. Meni Kijina mama prilazi i kaže - Kakav ti je tata car, svaka mu čast, kakav je čovek i gospodin", ispričala je ona.

Inače, čitav razgovor počeo je tako što su Luna i Adam otvorili dušu pred Aleksandrom i Davidom, ističući im da jedni drugima odgovaraju zbog energija koje im se, kako kažu, poklapaju. Iz tog razloga neće dozvoliti nikome da stane na put njihovom prijateljstvu.

Gagi Đogani
Gagi Đogani foto: preentscreen instagram

Bonus video

DETALJE OVOG SUSRETA KIJINE MAJKE I GAGIJA ĐOGANIJA NIKO DO SADA NIJE ZNAO! Luna otkrila sve: Evo kakvo mišljenje Nadica stvarno ima o denseru! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.