OVAJ ČOVEK NIKAKO DA PRESTANE DA SE BLAMIRA: Nakon LAŽNIH SUZA ponizio se toliko da dalje ne može! (VIDEO)
Bane ne može da se pomiri s raskidom, Foto: Printscreen Youtube

NE MOŽE DA SE POMIRI S RASKIDOM

OVAJ ČOVEK NIKAKO DA PRESTANE DA SE BLAMIRA: Nakon LAŽNIH SUZA ponizio se toliko da dalje ne može! (VIDEO)

Bane i dalje pokušava da se opravda

Objavljeno:

Veza Zerine Hećo i Baneta Čolaka završila se pre nekoliko dana, a kap koja je prelila čašu bile su Banetove lažne suze koje je pravio od pljuvačke da bi izazvao sažaljenje svoje Zerinino sažaljenje. Čolak je obećao da će poštovati želju svoje bivše devojke da se udalje, ali nikako nije mogao da se pomiri sa raskidom, pa je ovog jutra prišao Zerini sa željom da još jednom porazgovaraju.

- Odjednom se ogromna ljubav pretvorila u "nemoj da me diraš po ruci". Ne zaj*bavaj. Posle svega, i šta su ti drugi momci radili... Ja jesam uradio lošu stvar, a ti mi ne daš da te diram po ruci kao da sam ubio čoveka. Zbog takve gluposti ne daš šest dana da te pipnem - bio je ljut Bane.

foto: Printscreen Youtube

- Ja mislim da se ja ponašam odlično. Moje ponašanje je ogledalo tvog ponašanja. Mi nismo u vezi, nikada nećemo biti kao što smo bili - bila je oštra Zerina.

- Zaj*bi Zerina, meni ovo ne treba više. Kod mene nema sredine, ne verujem u muško-ženska prijateljstva. Ne mogu da ti budem drug, ako osećam nešto prema tebi - rekao je on.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku u u nastavku ovog teksta i utvrdite i sami da li se Bane ponižava zbog propale veze, kao i da li mu to treba nakon blama za koji ga svi prozivaju, onog sa suzama:

Bonus video

BILI SU NERAZDVOJNI, SMATRAO JU JE PURPURNIM BIĆEM, A ONDA JE ČAR NESTALA! Brendon opleo: Ti si ku.va, sponzoruša... BEŽI ODAVDE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.