MARIJA KULIĆ PROVALILA ĐOGANIJEVU: Sada se vidi kome se Luna zaista udvara!
Sada se vidi kome se Luna zaista udvara, Foto: Printskrin /Pink

Haos zbog pesme

MARIJA KULIĆ PROVALILA ĐOGANIJEVU: Sada se vidi kome se Luna zaista udvara!

Shvatio je šta je rijaliti i poigrava se sa svim devojkama - rekla je Marija

Objavljeno:

Toma Panić je napaisao pesmu i istu predao u zalagonicu i za to je dobio 500 dinara. Tu pesmu je posvetio Luni Đogani, pa je blogerka da li je primećivala da postoje neke emocije Panića prema njoj.

– Nikada nisam osetila sa Tomine strane neke emocije. Mislim da je to nekakva više fora - rekla je Luna i dodala:

– On je to meni već rekao, ja sam to već znala. Mi smo pričali o tome. Ja iskreno pokušavam da pričam na tu temu zato što mi je neprijatno što spavam pod čoveka uopšte. Da sam znala da je to tako, ne bih nikada pristala da budem u hotelu jer sam mislila da me gleda kao drugaricu i zato sam pristala da spavam pored njega. Kada je Nemanja bio vođa i kada je trebalo ja da budem omiljena, ja sam to odbila jer sam znala da mu se ja sviđam. Luna je priznala i da sada mnogo drugačije gleda Tomu nego kada je izabrana za omiljenu zadrugarku.

– Posle kada sam saznala da mu se ja navodno sviđam, malo sam se i promenila prema njemu zato što mi to ne prija, meni se on ne sviđa. Ja njega ne gledam na taj način. Bio mi je uvek na neki način drag. Ne prija mi da spavam pored čoveka koji možda gaji emocije prema meni - rekla je Luna. Zorica Marković je prozvala Tomu da on zapravo sve ovo radi zbog rijalitija, a sličan stav je iznela i Marija Kulić. Kulićka je primetila i ko se zaista Luni sviđa.

– Inače, iz pretohndog klipa se jasno videlo kome se Luna udvara. Marku Miljkoviću. Marko je shvatio gde je. Puno mi se sviđa u ovom rijaltiju nego u prošlom. Shvatio je šta je rijaliti i poigrava se sa svim devojkama - rekla je Marija.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.