ONA GLUMI MANGUPA U RIJALITIJU: Dika POBESNEO pa izneo svoje mišljenje o jednoj UČESNICI! (FOTO)
Dika, Foto: preenscreen

DIREKTAN JE!

ONA GLUMI MANGUPA U RIJALITIJU: Dika POBESNEO pa izneo svoje mišljenje o jednoj UČESNICI! (FOTO)

Dika je bez dlake na jeziku odgovarao na novinarska pitanja

Objavljeno: 23:02h

Intrigantna ljubavna priča, učesnice sedme sezone najvećeg rijaliti formata, "Parovi", Ilijane Vagić i reli vozača Vladimira Zečevića podigla je celu Srbiju na noge.

Vladimir Zečević, trenutno se nalazi u Pragu sa svojom sadašnjom devojkom, ali je uspeo da kao svaki profesionalac, odvoji vreme i odgovori na pitanja vezana za aktuelnu temu.

Naime, njegova bivša devojka Ilijana Vagić, u intervjuu za Happytv.rs, istakla je kako je sigurna u Dikine i dalje pojačane emocije prema njoj, te je to i razlog njegovog ponovnog gostovanja u vili "Parova".

Upravo zbog toga, kontaktirali smo Vladimira, koji je bez dlake na jeziku odgovorio na Ilijanine konstatacije:

- Hvala na pozivu.Uvek ću se rado odazvati produkciji Happy televizije.Prvo želim da naglasim da iz poštovanja prema vašoj kući, rado gostujem u emisijama, a i naravno da volim da vidim takmičare - počinje Dika priču, te nastavlja:

- Za kratko vreme, koliko sam bio tamo, stvarno su mi svi postali dragi.Ne bih nikoga posebno izdvajao, sve su to dobri momci i devojke. -

Vladimir Zečević, nije želeo da duži priču, već je kao i uvek bio direktan i koncizan, te se dotakao i svoje bivše devojke Ilijane:

- Ona je bila nepismena, nevaspitana..Od nje sam napravio damu.Ja sam je učio kako bi trebalo da se ponaša.Umesto da mi bude zahvalna na tome, ona i dalje priča gluposti.Ilijana se spremala pred ulazak u rijaliti, dugo je pratila šta se tamo dešava i kako.Ona vrlo dobro zna gde su kamere i sve što radi, radi planski, a u centru je pažnje samo kada se ja pojavim. -

Parovi
Parovi foto: preentscreen

Na pitanje, šta je po njegovom mišljenju, Vagićeva pokazala svojim dosadašnjim učešćem u vili, Dika odgovara:

- Mojim ulaskom u vilu, ona je uništena.Pokazala je i dokazala da je veliki lažov, manipulator, nasilnik, nema krakter...Pa ona je pre ulaska pričala kako nikada ne bi bila sa mlađim dečkom, kad ono međutim.Pa ona nema sa kim nije bila do sad.Tu se neće zaustaviti. Ne bi me čudilo da ima sex i sa Marinkovićem, iako su bili u lošim odnosima. -

Vladimir isiče da prema Ilijani Vagić ne gaji više emocije, kao i da se ljubav ugasila onog trenutka kada je ona ušla u rijaliti:

- Imam devojku od avgusta, ja sam srećan čovek sada.Ta devojka me ne zanima.Ona je ravna linija za mene.Rekao sam već da ću vas uvek rado ispoštovati i odazvati se na vaš poziv da budem gost u nekoj od emisija, ali pored toga, svojim dolaskom želim da je podsetim ko je bila i ko je sada.Ja sam je napravio, ja sam dzedaj, a ne ona. -

- Još jednom hvala Happy televiziji koja mi je omogućila da sperem ljagu sa svog imena, izašli ste mi maksimalno u susret i beskajno sam zahvalan na tome - završava priču Vladimir Zečević.

Parovi
Parovi foto: preentscreen

Bonus video

ZBOG NJE JE ALEKSANDRA RASKINULA DAVIDU, A ONA JE SADA TA KOJA PLAČE: Ana Korać SE RASPADA OD BOLI! Suze NE STAJU, a evo i zbog čega!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.