DAVID RAZOTKRIVEN! UŽIVA DA BUDE MALTRETIRAN: Aleksandra ga UDARALA I vređala, on se PRAVDAO i objašnjavao! (VIDEO)
Aleksandra i David: sado - mazo, Foto: Printscreen

sado mazo

DAVID RAZOTKRIVEN! UŽIVA DA BUDE MALTRETIRAN: Aleksandra ga UDARALA I vređala, on se PRAVDAO i objašnjavao! (VIDEO)

Krenulo i fizičko maltretiranje

Objavljeno:

Aleksandra Subotić ne prestaje da maltretira svog dečka Davida Dragojevića, pa u tom pravcu nastavlja čak i nakon što je već nekoliko puta rekla da ga ostavlja.

Da ona neće dići ruke tako lako, više je nego jasno, ali to - šta David i dalje traži u ovoj vezi, i šta treba da se desi da bi on ostavio Aleksandru, vrlo je zanimljivo.

"Što lažeš? Šta si šaputao? Zašto lažeš i šapućeš? Jel ti se jebe, pa onda idi jebi, ajde! Jel ti se jebe, čuješ šta te pitam?" - maltretirala ga je Aleksandra, dok je David bespomoćno ležao na krevetu, pokušavajući u par navrata da se odbrani, da bi ga Aleksandra nekoliko puta čak i udarila!

Nakon psihičkog maltretiranja, počelo je da se dešava i fizičko, pa ova veza sada definitivno počinje da liči na totalni sado - mazo.

David i dalje nema nameru da ostavi Aleksandru, iako tvrdi da trpi nenormalnu torturu, i da mu nije lako, a Aleksandra izgleda više od svega voli da ga teroriše.

Da li je možda David taj koji upravo uživa u tome da bude maltretiran, i da li je možda i namerno pravi ljubomornom, da bi bio maltretiran!? Možda upravo ovakav odnos Davidu pričinjava satisfakciju...

Neko kome smeta maltret, on se jednostavno okrene i ode.

Ko je ovde ustvari lud? Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.