CONJA OBJAVIO RAT PRODUKCIJI: Napravio SPISAK specijalnih ZAHTEVA I OTERAO VODITELJKU IZ EMISIJE!
Conja pravi haos, Foto: Printscreen

PAROVI

CONJA OBJAVIO RAT PRODUKCIJI: Napravio SPISAK specijalnih ZAHTEVA I OTERAO VODITELJKU IZ EMISIJE!

Bez kompromisa!

Objavljeno:

Nikola Jovanović Conja je trebalo da proslavi godišnjicu braka sa svojom ženom Milkom, ali mu je to onemogućeno, s obzirom da je ušao u sedmu sezonu rijalitija "Parovi". Nikola je više puta plakao i molio produkciju da mu omoguće da vidi svoju nevenčanu suprugu, ali mu čelnici produkcije nisu priuštili to zadovoljstvo.

Conja izbacuje voditeljku
Conja izbacuje voditeljku foto: Printscreen

- Milka i ja slavimo dve godine ljubavi, želim da je zagrlim i da joj kažem da je volim najviše na svetu - izjavio je Conja.

U toku jučerašnje emisije "Jutarnja kafica", Jovanović je ušao u žestok sukob i sa novom voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi, a sve to zbog Milke:

- Slobodno me šaljite u izolaciju, neću više da vas slušam. Objavljujem vam rat ovog trenutka. Niste fer i korektni prema meni - izjavio je Nikola i dodao:

foto: Printscreen

- Vi kao hvalite produkciju, šlihtate se, a ovamo ih ogovarate. Ne dozvoljavate mi da čujem ženu. Ratovaću sa vama do kraja, a ne možete mi ništa jer imam mnogo fanova i osvajam prvo mesto - zaključio je takmičar.

Nikola je počeo da galami, a potom i da udara flašicom o sto, što je dodatno iznerviralo voditeljku Vendi, koja nije mogla da dođe do reči, te je napustila emisiju.

Voditeljka pobesnela
Voditeljka pobesnelafoto: Printscreen

Nikola je u toku sinoćnjih "Nominacija" napisao je spisak specijalnih zahteva, koji je voditeljka Bojana Ristivojević pročitala pred svima.

Conjo je naveo par stvaki, međutim ona koja se naročito izdvojila jeste da Conjo u skorije vreme ima potrebu da izađe u spoljni svet sa Dinom Galorini i Slađom Alijoski:

- Želim da izađem jedan dan sa Dinom i Slađom u spoljni svet na ručak - izjavio je Conjo.

Da li će Produkcija biti blagonaklona prema Conji i omogućiti mu sve ovo, saznaćemo u predstojećem periodu. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.