BOLJE DA ME JE PLJUNULA U FACU! POZDRAVILA SAM SE SAMA SA SOBOM: Luna OGORČENA zbog susreta sa Džehverovićkom!
Luna je prilično razočarana, Foto: Printscreen Youtube

RAZOČARANA

BOLJE DA ME JE PLJUNULA U FACU! POZDRAVILA SAM SE SAMA SA SOBOM: Luna OGORČENA zbog susreta sa Džehverovićkom!

Ona je okupljenim zadrugarima opisala kako je protekao susret između nje i Teodore

Objavljeno:

Teodora Džehverović je na jučerašnjoj žurki uveseljavala zadrugare, a Luna Đogani je bila oduševljena što će ponovo da vidi bivšu cimerku. Teodora nije uzvratila ushićenje, pa je ignorisala Lunin pokušaj da se pozdrave, a kasnije joj je prišla uz objašnjenje da je nije videla. Izgleda da Luna nije poverovala u njeno opravdanje, pa je danas ukućanima pričala kako se oseća povređeno zbog cele situacije.

- Nasmejala sam ti se. Kakav je to pozrav? Pozdravila se sa svima osim sa mnom. Tu sam tek videla da laže, kao nasmejala sam ti se. Vidim da će ovde da pevaju svi sa kojima nisam dobra. Kada bude žurka sa zadrugarima, mene zaključajte u neku sobu - bila je ljuta Luna.

foto: Printscreen Youtube

Ona je okupljenim zadrugarima opisala kako je protekao susret između nje i Teodore pa je otkrila kakav je bio njihov odnosu u paizi između dve sezone Zadruge.

- Ona je meni poslala poruku da me podržava, sama je poslala. Ja sam se obradovala kao da mi mama dolazi. Bolje da me je u facu pljunula nego što mi je to uradila. Bukvalno sam se sama sa sobom pozdravila, kao g*vno sam se osećala - rekla je Luna.

Kako je Luna negodovala zbog situacije pogledajte u video-prilogu:

Bonus video:

POLOMILA SVE ŠTO JOJ SE NAŠLO NA PUTU! U ŠTIKLAMA ŠUTIRALA FLAŠE I TANJIRE SA STOLA: Ovo je tek početak, evo šta još planira da UNIŠTI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.