POSTOJE SIMPATIJE I SA NJEGOVE STRANE? Elivn otkrio u kakvom je odnosu sa Voljenkom! Mi super funkcionišemo!
Elvin Kadrić, Foto: Printscreen

NOVA LJUBAV NA POMOLU?!

POSTOJE SIMPATIJE I SA NJEGOVE STRANE? Elivn otkrio u kakvom je odnosu sa Voljenkom! Mi super funkcionišemo!

Takmičarka nije štedela reči, pa je priznala da ju je mladi sarajlija osvojio prvenstveno izgledom

Objavljeno:

Sarajlija Elvin Kadrić otkrio je kako se oseća u društvu Voljenke Ilić, kako bi njegovi roditelji reagovali na njegovu potencijalnu vezu sa starijom osobom i da li on podržava veze sa starijim partnerima.

1. Voljenka Ilić priznala je svoje simpatije prema tebi. Takmičarka nije štedela reči, pa je priznala da si je osvojio prvenstveno izgledom, a potom i držanjem i autoritetom. Kako ti prija njena naklonost?

- Između Voljenke i mene nikad ništa nije bilo, niti će biti, njeno društvo je prijateljsko i mi super funkcionišemo.

Elvin i Voljenka
Elvin i Voljenka foto: Printscreen

2. Zbog čega još uvek ne želiš da se izjasniš po pitanju vašeg odnosa, već se ograđuješ rečima da ste "samo prijatelji". Da li je moguće da među vama izrodi nešto više, ipak ćete najverovovatnije provesti još dugo vremena zajedno u zatvorenom prostoru?

- Verujte da pažnja itekako godi, a sve ostalo što se dešava je puno lakše. mi smo raja i prava škola kako treba da izgleda školski par.

3. Kako misliš da će tvoji najbliži, porodica i prijatelji, prihvatiti tvoju potencijalnu vezu sa 20. godina starijom damom. Da li misliš da bi imao njihovu podršku?

- I da je ovo istina između nama meni se niko ne meša u moje privatne stvari, a ja inače ne podržavam vezu sa straijom osobom, osim ako nije romansa kratkog duha.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.