LJUBICA SPREMNA DA RODI DETE: Neću opet abortirati, biću samohrana majka!
Ljubica Stankov, Foto: Printscreen

parovi

LJUBICA SPREMNA DA RODI DETE: Neću opet abortirati, biću samohrana majka!

Takmičarki kasni menstruacija 16 dana

Objavljeno:

Kontroverzna takmičarka sedme sezone rijaliti programa "Parovi", Ljubica Stankov, nekada se bavila striptizom i bila je udata sa 18. godina. U žiži interesovanja naših gledalaca našla se nakon seksa sa Nikolom Jovanovićem - Conjom, posle čega joj kasni menstruacija pa smo joj u to ime spremili pitanja na koje nam je takmičarka najiskrenije odgovorila.

1. Mama ti je rekla da te otac podržava. Da li ti je laknulo kada si saznala da imaš njegovu podršku, a i ulilo ti samopouzdanje da se boriš u nastavku rijalitija?

- Naravno da jeste, on je život moj, pa mi njegova podrška najviše znači da bih ovde još bolja.

2. Poverila si se u tajnoj sobi da ti kasni 16 dana i da sumnjaš da s trudna. Šta bi uradila kada bi shvatila da zaista jesi? Kako misliš da bi se Conja i ti slagali kao roditelji?

foto: Printscreen

- Ne znam, ali ja mislim da nisam trudna. Ako sam trudna, ne bih učinila opet najveći Božiji greh tj. abortirala. Osećala bih se veoma loše i verovatno bih bila samohrana majka.

3. Pričala si da ti nije intiman odnos sa Conjom kao i da ima mali polni organ. Da li je to zaista istina, da li si to rekla u žaru rasprave?

- Istina je, da nije tako verovatno bi opstali, raspravom je učinio da kažem istinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.