DAVID NAPUSTIO ZADRUGU! Otišao bez Aleksandre, sada mu preti ogromna NOVČANA KAZNA
David je izašao iz Zadruge, Foto: Printscreen

zadruga 2

DAVID NAPUSTIO ZADRUGU! Otišao bez Aleksandre, sada mu preti ogromna NOVČANA KAZNA

Neočekivano!

Objavljeno: 13.11.2018. 11:41h
  • 65

David Dragojević je u tajnosti napustio rijaliti "Zadrugu" na nekoliko sati jer je morao da se odazove pozivu Prekršajnog suda u Novom Sadu.

Dragojević se na sudu pojavio zbog procesa koji se vodi protiv njega jer nije prijavio radnicu u restoranu čiji je vlasnik.

David je bio primoran da ispuni svoju zakonsku dužnost, pa je rijaliti napustio u pratnji obezbeđenja, a na suđenju je shvatio da ga očekuje drakonska kazna.

- Davidu je još dok je bio u "Parovima" njegov brat Dejan pretio da će ga prijaviti jer radnica u njegovom lokalu radi na crno. On se javio u program uživo i rekao da se ne ćudi ako dobije poziv na sud. Ipak, trebalo je mnogo vremena da se proces pokrene. Inspekcija je uletela u njegov restoran u Veterniku i utvrdila da radnica nema ugovor o radu. Tada je protiv Dragojevića podneta prekršajna prijava - uverava dobro obavešteni izvor i otkriva da je ubrzo nakon što se u Veterniku pročulo za Daidom prekršaj promet u njegovom lokalu znatno opao jer se saznalo da neprijavljena radnica nema ni sanitarnu knjižicu.

foto: Printscreen

- Davidova radnica nije bila prijavljena i nije obavila sanitarni pregled, što znači da je David svesno mogao da naruši zdravlje ljudi angažujući osobu koja je priremala hranu, a da prethodno nije utvrđeno zdravstveno stanje. Dragojevićeve redovne mušterije su počele da zaziru od njega i njegov restoran zaobilaze u širokom luku, pa je promet u njemu znatno pao. Iako njegova majka Biljana svaki put kada se javi u progma govori da mu posao ide odlično dok je u rijalitiju - uverava izvor i konstatuje da se Davidu na teret stavlja i još nekoliko prekršaja.

- Pored toga što Davidova radnica nije imala sanitarnu knjižicu, Dragojević je i utajio porez jer toj ženi nije plaćao doprinose. Njemu sada ozbiljno preti drakonska kazna koja može iznositi i do dva miliona dinara - tvrdi izvor i ističe da David nije bio uznemiren na suđenju.

 

- David je tajno izveden iz "Zadruge" 17. oktobra, a kada je stigao u Prekršajni sud u Novom Sadu, nije se preterano uznemirio zbog spora koji se vodi protiv njega. Pokušao je da se opravda da je bio u Americi kada je radnica zaposlena u njegovom restoranu, međutim, izvlačenje mu nije pomoglo jer je neminovno da će morati da plati veliki ceh za svoj prestup - zaključio je izvor.

Bonus video

(Espreso.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media