LUNA IMA TUMOR NA MOZGU? Oglasili se lekari - mora na hitnu OPERACIJU!
Luna Đogani, Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNA IMA TUMOR NA MOZGU? Oglasili se lekari - mora na hitnu OPERACIJU!

Luna Đogani već nekoliko nedelja trpi užasne glavobolje, zbog kojih je primorana da obavi niz pregleda

Objavljeno:

Prema saznanjima, nesnosni bolovi koje blogerka oseća tipični su za tumor ili aneurizmu na mozgu, što su Đoganijevoj saopštili lekari kada je nedavno posetila KBC Zemun.

- Luna oseća da joj glava puca. Toliko je snažno boli da joj se oduzima čitavo telo. Ona se stalno žali produkciji, a iako je pod stalnim nadzorom, njeno stanje se ne poboljšava. Pored glavobolje, ona ima i druge simptome koji upućuju na tumor ili na aneurizmu na mozgu - uverava izvor blizak produkciji i konstatuje da Luna sa nestrpljenjem čeka da ode na skener, koji će otkriti razlog njenih glavobolja.

foto: Printscreen

- Luni je 20. novembra zakazan skener, te će lekari moći da utvrde šta joj stvara strašne glavobolje. Oni od nje nisu krili da postoji mogućnost da je u pitanju nešto ozbiljno. Zbog toga Luna sa velikom neizvesnošću čeka ovaj pregled, koji joj je zakazan po hitnom postupku. Ipak, lekari su Lunu tešili da često ovakve glavobolje ne moraju značiti nešto ozboljno - zaključio je izvor za "Rijaliti".

Lekari sumnjaju da Luna na račvama velikih krvnih sudova u mozgu ima aneurizme, odnosno ugruške, koji predstavljaju prave male bombe koje mogu da eksplodiraju. Pucanje aneurizme izaziva velike glavobolje, a najčešći uzrok za takvo stanje predstavlja stres i velika uzbuđenja. S druge strane, ako se utvrdi da Luna ima rak, ona će hitno morati na operaciju, bez obzira na to da li je u pitanju benigni ili maligni tumor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.