DISKVALIFIKACIJA? Udarila ga iz sve snage U GLAVU, on tvrdi da ona ŠURUJE sa PRODUKCIJOM
Haos, Foto: Printscreen

zadruga 2

DISKVALIFIKACIJA? Udarila ga iz sve snage U GLAVU, on tvrdi da ona ŠURUJE sa PRODUKCIJOM

Žestok sukob!

Objavljeno:

Sinoć je u "Zadruzi" bilo izuzetno dinamično i dramatično, a osim izbacivanja, i popodnevnog haosa zbog veridbe Karađorđa Subotića i Ivane Vrbaški, došlo je i do žestokog sukoba između Lazara Jeremić i Zlate Đurković.

Lazar je optužio Zlatu da mu je govorila ružne stvari o Nataši Moskvi, u koju je on već neko vreme nesrećno zaljubljen, i da je tvrdila da Nataša obožava novac i da spava s muškarcima zbog novca.

Zlata je ovo negirala, i počela da besno da gura i udara Lazara, a da stvar bude još gora, on je počeo da iznosi tvrdnje o tome da Zlata ima posebne uslove i dogovore sa produkcijom. On je pripretio da će sve da iznese, dok su Zlata i drugi zadrugari, uključujući i Natašu Moskvu pokušavali da ga smire.

- Jesi li ti normalan? Ne smeš o tome da pričaš! Zašto pominješ tog čoveka? - govorili su mu, ali Lazar nije prekidao sa pretnjama. Da li će zbog ovog pominjanja produkcije i iznošenja ovakvih tvrdnji biti kažnjen, možda čak i diskvalifikacijom, ostaje da vidim. U video snimku pogledajte kako je ova dramatična situacija izgledala:

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.