ŠOKANTNA PRIČA O LUNI ĐOGANI! Zatvorenik iz KPZ Ćuprija otkrio bljuvotine: Ona je nimfomanka, imam SNIMKE I SLIKE!
Luna Đogani, Foto: Printskrin / Instagram / luna_đogani

orgijala na gliseru

ŠOKANTNA PRIČA O LUNI ĐOGANI! Zatvorenik iz KPZ Ćuprija otkrio bljuvotine: Ona je nimfomanka, imam SNIMKE I SLIKE!

Zatvorenik iz KPZ-a Ćuprija Mladen Ćebić iz Bara, koji se trenutno nalazi u istražnom zatvoru po Interpolovoj poternici iz Crne Gore, optužuje Lunu Đogani da je nimfomanka i preti da će slikama i snimcima sve dokumentovati

Objavljeno:

U pismu koje je stiglo u redakciju magazina "Svet", Mladen navodi da je Luna sa najboljom drugaricom, njim i njegovim drugovima orgijala u više navrata i da nije nimalo poštena i stidljiva kao što sada priča u Zadruzi 2. Mladena, koji prati rijaliti u zatvoru, revoltirale su Lunine priče kako je vodila miran život.

U pismu koje je poslao redakciji, Mladen navodi da Luna govori gluposti i da sebe lažno predstavlja. On je podseća da prestane da glumi poštenje i seti se šta je sve i sa kim radila u Budvi 2014. i 2015. godine, kada je sa još dve drugarice orgijala na njegovom gliseru. Mladen je podseća i na Kopaonik 2016. godine, kada je opet bila sa dve drugarice.

foto: Printscreen Youtube

On kaže da sa Lunom nije bio samo onaj ko to nije hteo i da su ludovanja u Budvi kasnije nastavili u kući u naselju Vidikovac, za šta kako tvrdi, ima snimke i slike.

Šta li se zaista od svega desilo, znaju samo Luna i Mladen, a ako zaista po izlasku iz zatvora u javnost pusti to čime preti, onda će to biti baš iznenađenje!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.