ZORICI JE LAZAR BIO KAO SIN, ALI POSLE OVOGA...KRAJ: Proteraću ga iz Beograda, on je opsednut POPULARNOŠĆU!
Zorica sa natašom Moskvom, Foto: Printscreen

zadruga 2

ZORICI JE LAZAR BIO KAO SIN, ALI POSLE OVOGA...KRAJ: Proteraću ga iz Beograda, on je opsednut POPULARNOŠĆU!

Ne oprašta mu!

Objavljeno:

Prethodna noć je bila i više nego burna za pojedine zadrugare. Naime, oni su saznali da Lazar Jeremić ima verenicu i da je pokušao da joj pošalje pismo u kome joj prebacuje što je saznao za njeno neverstvo, kao i da treba da shvati da je njegovo ponašanje deo igre. Ovo je najteže palo njegovoj devojci Nataši Moskvi, koja je istog trenutka počela da besni i da histeriše.

U celu priču umešana je i Zorica Marković koja je odlučila da cela istina izađe na videlo. Ona je otvoreno razgovarala sa Natašom, požalila joj se na, kako ona tvrdi, gnusnu laž koju je Jeremić izrekao o njoj, da ju je ka*ao.

- On stalno splektari, i nas dve je pokušao da zavadi. Počinjem da mislim da on stalno igra neke igrice. Ako su mene oni slagai, onda i ja lažem. Petlja se konstantno u svojim pričama. Ja počinjem da mislim da su se njih dvoje sve ovo dogovorili - priznala je Zorica.

foto: Printscreen

- To i ja mislim. Zato se igra sa mnom. Čim on piše pisma, onda tu nešto nije kako treba. - rekla je Nataša.

Lazar je lagao Natašu da mu je garderobu poslao Zoričin sin, a u stvari je paket bio od Anđele. Tokom emisije "Pitanja novinara" Lazar je priznao da su postojale glasine da su on i Zorica u vezi, a to isto prepričao Lepom Mići i time je ujeo za srce.

- Ja ću ga isterati iz Beograda zato što je izgovorio laž. Zgadio mi se. Ilija će ga polomiti. On se ne druži sa mnom nego sa mojim sinom. To što je rekao da su novinari pisali da smo Lazar i ja bili zajedno ja nigde nisam počitala. Nigde to nije napisao, sem ako on nije negde to pričao. Opsednut je popularnošću - pričala je Zorica.

- On je opsednut rijalitijem. To se vidi u njegovom ponašanju. - rekla je Nataša.

- Toliko gadosti je izneo na račun te devojke koju navodno poštuje, čime se bavi, kako je nemoralna, o njenim roditeljima... meni je to bilo strašno. Kao šapuće ali sve se čuje... Strašno. Kako onda da ne pomisliš da to sve radi ciljano?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.