MIKI POKUŠAO DA OPERE LUNU PA JE UKANALIO: Balvan i gospođa zarađuju pare na njoj, ali je ipak KLASIČNA ŠABANKA
Miki teši Lunu, Foto: Printscreen

zadruga 2

MIKI POKUŠAO DA OPERE LUNU PA JE UKANALIO: Balvan i gospođa zarađuju pare na njoj, ali je ipak KLASIČNA ŠABANKA

Miki Đuričić je iskoristio veče nominacija da otvoreno kaže šta misli o Luni Đogani i prošlom rijalitiju koji je blogerku kao ljubavnicu oženjenog muškarca ukanalio za sva vremena.

Objavljeno:

Miki je dao novi obrt na priču koja je podelila Srbiju:

"Ta devojka niti je kurva, niti je ljubavnica, niti je jeba.ica. To dete je prevareno, zaljubljeno bilo, njoj je obećavana večna ljubav, smišljena imena dece i ostalo. Na kraju je prevarena. Gospodin balvan i njegova gospođa zarađuju novce na osnovu gospođice i svega toga što se desilo, a nju pola Srbije osuđuje i misli da je ona najgora na svetu što se zaljubila. Prvo, ja jako dobro pamtim početak svega, gde su novinari rekli pa " pa priznajte, to je nešto jako lepo, ljubav vam se dešava, i svi, i ukućani, pa priznajte". E onda kada su priznali onda je Luna bila ku.va najveća", rekao je Miki na iznanađenje svih.

foto: Printscreen

Međutim, tek tada je usledilo još veće iznenađenje:

"A inače, smatram da je Luna jedna klasična šabanka, da treba da se edukuje, totalno nezanimljiva u ovom rijalitiju, ali zbog ovog svega ali zbog ovog svega neću je poslati u izolaciju i osećajna je, zna kad vidi da mi je teško dođe sama, donese mi čokoladicu".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.