ON JE FOLIRANT: Sara OPLELA po Vojketu, otkrila šta je pravi razlog njihovog RASKIDA!
Sara Reljić iznela je detalje raskida sa Vojketom, Foto: Printscreen

progovorila

ON JE FOLIRANT: Sara OPLELA po Vojketu, otkrila šta je pravi razlog njihovog RASKIDA!

Sara je rešila da obelodani sve neprilike koje su dovele do njihovog rastanka

Objavljeno:

"Pinkova" zvezda Sara Reljić nedavno je stavila tačku na emotivnu vezu sa reperom Vojketom Đansom, a sve do sada krila je od javnosti razlog kraha njihove veze. Međutim, Sara je rešila da obelodani sve neprilike koje su dovele do njihovog rastanka.

Sara i Vojke
Sara i Vojke foto: Printscreen/ Instagram/ sara_reljic.1

Ona je u razgovoru za "Telegraf" otkrila šta joj je sve smetalo u Vojketovom ponašanju.

- Vojke ne može da se dogovori sam sa sobom šta hoće, počeo je da cirka, provodi se sa drugim devojkama, u Zadrugu mazi Natašu Moskvu… Ma on je folirant! - kaže Sara i dodaje:

- Pljuvali su me što ne idem na njegove nastupe, a ja ne mogu da objasnim da mi je on zabranio da dolazim! Pošalje mi u ponoć poruku da kreće nastup, a meni drugarica koja je bila tamo kaže da su počeli u pola tri. Hvatala sam ga na sitnicama i samu sebe lagala kako me on ne bi prevario i lagao. Ja sam njemu dala dušu i nisam to zaslužila. Mnogo sam razočarana. Nikada me nigde nije izveo. Ja sam se zbog njega bukvalno raspadala i uzimala lekove za smirenje, a on mi je govorio da paranoišem. Mnogo se promenio, napustio je grupu i sada hoće sam da nastupa - objasnila je Reljićeva.

Sa druge strane, Vojke nije hteo da komentariše ove pevačicine nove navode.

- Žao mi je što je veza pukla, ali tako je. Sada sam fokusiran na karijeru. Spremam nešto novo, fešn, sa Batom Spasojevićem. To su radili Ledi Gaga i Filip Plejn, videćete - rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.