TAJNA KOJU KRIJE TOŠIĆEV UPAD U ZADRUGU: Maskiran i BESAN uleteo na imanje, a učesnici za dlaku izbegli HOROR!
Nemanja Tošić smislio kako da upadne u "Zadrugu", Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

TAJNA KOJU KRIJE TOŠIĆEV UPAD U ZADRUGU: Maskiran i BESAN uleteo na imanje, a učesnici za dlaku izbegli HOROR!

Dožao da zaštiti Lunu

Objavljeno:

Pošto pre nekoliko dana diskvalifikovan, pa izbačen iz rijalitija, zbog fizičkog napada na Brendona, Nemanja Tošić smislio je pakleni plan kako da se vrati nazad. Naime, Nemanja Tošić, koji je u "Zadruzi 2", važio za glavnog agresivca, na kraju je pretukao Brendona, i zatim bio izbačen. Nemanja je međutim za Espreso.co.rs objasnio da je to uradio namerno, jer mu se sve smučilo, te da mu nije jasno ni zašto je uopšte i ulazio. On je u intervjuu za naš portal još ispričao i da mu je kad je izašao napolje bilo krivo što ipak nije ostao, a jedini razlog tome je Luna.

Luna Đogani i Nemanja Tošić: Zamalo da se smuvaju
Luna Đogani i Nemanja Tošić: Zamalo da se smuvaju foto: Printscreen

Kako više nije mogao da izdrži on je preksinoć smislio i kako da izvrši upad u "Zadrugu". Iako su mnogi mislili da je ovo bilo maslo produkcije, naš izvor otkriva kako se sve ustvari desilo te večeri.

"Nije istina da je produkcija namestila stvari. Ljudi koji su bili tu i u organizaciji nisu mogli da veruju šta je Nemanja smislio i uradio. To je bila klasična upadačina, ali vrlo mudro osmišljena. On je bio potpuno maskiran. Stavio je kačket i kolim aprošao kroz prvu ogradu, pored obezbeđenja, tako što se predstavio kao raznosač hrane iz restorana, iz kojeg se učesnicima i inače dostavlja hrana. Pustili su ga da prođe kroz kapiju jer su mislili da je zaista dostavljač, a kad je ušao unutra, zakočio je, izleteo iz kola, i potrčao ka ulazu. Obezbeđenje je odmah reagovalo, ali svi su bili u šoku, jer ovako nešto niko nije očekivao. Obezbeđenje ga je onda odvuklo odatle, a on je Luni stigao da šapne da je voli" - priča naš izvor i objašnjava šta je Nemanju nateralo na takav potez.

Nemanja Tošić i Luna Đogani: Došao da je zaštiti
Nemanja Tošić i Luna Đogani: Došao da je zaštiti foto: Printscreen

"On se užasno iznervirao kad je tog dana na Tv-u pratio "Zadrugu" i shvatio koliko su Lunu počeli da gaze tek sad kad je izašao. Nije mogao to više da gleda, i nije mogao da izdrži, morao je nešto da smisli. Hteo je da ode tamo da upadne i da im napravi haos, i da Luni pokaže da nije sama, i da nije bez zaštite. Nije uspeo da uradi sve što je zamislio, ali mu je drago da ju je bar video" - završava izvor.

Da se Nemanja ipak pokajao što je uradio stvar koja je za posledicu imala njegovu diskvalifikaciju, više je nego očigledno. Da je izuzetno zanimljivo šta bi se dalje dešavalo, da je on ostao - i to jeste. Da li će produkcija zbog toga svega ipak odlučiti da vrati Nemanju kod Lune - ostaje da vidimo. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.