MIĆA ŽESTOKO IZVREĐAO ALEKSANDRU, A ONA MU UZVRATILA: Ti koristiš KIJINO ime da bi MANIPULISAO glupavim devojčicama
Rasprava trajala celu noć, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

MIĆA ŽESTOKO IZVREĐAO ALEKSANDRU, A ONA MU UZVRATILA: Ti koristiš KIJINO ime da bi MANIPULISAO glupavim devojčicama

Novi obračun Aleksandre i Lepog Miće

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je sinoć ponovila Lepom Mići da on uživa kada ona pati i da joj ne želi dobro. U jednom trenutku, Marijana Zonjić je krenula da napada Aleksandru, ali joj Subotićeva nije ostala dužna. – Marijana, ružno je da se ti mešaš u tuđi brak. To je jako ružno - rekla je Aleksandra i podsetila Marijanu na ono što je pokušala da uradi sa Slobodanom Bajtarevićem Cobetom. – Zašto tvoja pulenka mene napada? Ja sam pričala sa tobom ti si podigao nju da mene napada - rekla je Aleksandra Miću.

Aleksandra Subotić: branila se
Aleksandra Subotić: branila sefoto: Printscreen Youtube

Mića je prozivao Aleksandru da je slonče, a ona ga je prozvala čime se služi i kako manipuliše sa devojkama u "Zadruzi". – Ti se ovde Mićo gradiš na konto Kije. Ti prodaješ ovde jadnim i glupavim devojčicama priču kako si ti odradio - rekla je Aleksandra i dodala: – Kija je propatila i zaslužila je to što je dobila, ali nisi je ti izgradio, već je izgradila ona sama sebe. Nemoj da manipulišeš sa ovim jadnim devojkama, ovim jadnim i neostvarenim devojkama.

Kada su Marijana i Mića krenuli da prozivaju Aleksandru da je nemoralna, ona im je rekla: – Da li je lepo da klinka od 20 godina sedi matorcu od 70 godina u krilu? Da li je to ponašanje za primer? Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.