VENDI OD PONEDELJKA U PAROVIMA: Nikom neće biti dobro kad vidi koja joj je uloga dodeljena (VIDEO)
Gde god se pojavi napravi lom, Foto: Printscreen

NAPRAVIĆE HAOS

VENDI OD PONEDELJKA U PAROVIMA: Nikom neće biti dobro kad vidi koja joj je uloga dodeljena (VIDEO)

Na već postojeći haos u zabavno humorističkom programu Parovi, stiže pojačanje

Objavljeno:

Od ponedeljka, učesnicima se, i ovom projektu, prema nekim informacijama, pridružuje Vesna Vukelić Vendi, dokazani šoumen i neko ko pravi neviđenu atmosferu.

Hepi televizija se, po svemu sudeći, odlučila da deo ovog rijalitija postane i zabavna Vendi, i dobije ulogu, koju je u prošloj sezoni imao estradni vuk Era Ojdanić – da, kao voditelj, dočeka prve gledaoce Parova, u emisiji „Kafica“. Sad je izvesno da će buđenje biti turbulentno, s mnogo iznenađenja.

foto: Printscreen

Svi koji poznaju Vendi, znaju da je ona bez dlake na jeziku i da će umetib da animira i učesnike i gledaoce, koji se uključuju u program, pa je sasvim izvesno, pokazati svima kako se pravi zabava, kojoj niko ne može da odoli.

- Uvereni smo da će Vendi, kao veliki šoumen koji godinama opstaje u narodu i u javnom životu, moći da doprinese da zbava bude još bolja – kažu u produkciji Parova.

– Ona je zabavna, bez predrasuda, ne robuje stereotipu... Od Vendi se uvek može očekivati nešto, ne miruje, energična je, narod je voli...

Nedavno, kad je bila gost na žurci u rijalitiju „Parovi“, pevačica je napravila pravu pometnju. Ne samo da je pevala i podigla atmosferu do usijanja, nego je ostala na žurci do jutra, pa se čak i poljubila sa Benjaminom Spahovićem.

Pogledajte kako je izgledao ulazak Vendi na žurku:

Bonus video

PEVAČICA JE UDATA ZA BIZNISMENA, A VIĐAJU JE SA SLOBOM: Radanović objasnio u kom su odnosu, a onda ona objavila snimak sa pevačem na kom PUCA OD SEKSEPILA!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.