ISPLIVALA SLIKA GOLOG MUŠKARCA U STANU SARE RELJIĆ: Pevačica se oglasila i razrešila MISTERIJU! (FOTO)
Sara je rešila da stavi tačku na nagađanja i razreši misteriju "golog muškarca", Foto: Printscreen TV Pink

ljuta i uvređena

ISPLIVALA SLIKA GOLOG MUŠKARCA U STANU SARE RELJIĆ: Pevačica se oglasila i razrešila MISTERIJU! (FOTO)

Pevačica je nedavno raskinula vezu sa Vojketom Đansom, a sada svi bruje o njenom ljubavnom životu

Objavljeno:

Na Instagramu su osvanule fotografije golog muškarca i to u sobi Sare Reljić, što je poljuljalo javnost, a ona je rešila da stavi tačku na spekulacije i objasni o kome se radi.

Pevačica je nedavno raskinula vezu sa Vojketom Đansom, a sada svi bruje o njenom ljubavnom životu. Fotografija na kojoj je go muškarac u Sarinom stanu obišla je društvene mreže, a na kraju je ona sama okačila sliku i napisala ko je zapravo mladić.

foto: Printscreen Instagram

- Ćao, ljudi, ova slika "golog muškarca" u mom stanu koja vam se "mota" po inboksima, a nemate petlju da me pitate ko je, slika je dečka moje dobre drugarice, sa kojom je već dugo u vezi - napisala je Reljićeva i dodala:

- Zašto je slika nastala u mom stanu? Zato što - dok sam bila u Parizu, oni su mi čuvali stan i mačke. Misterija rešena! A svi koji su mi slali slike po inboksima, a nisu pisali direktno meni, mogu slobodno da kažem da su me razočarali...i da mi se ne javljaju više - bila je izričita pevačica.

Bonus video

NE PLAČEMO JER TO NE VALJA! Porodica Darka Lazića i verenica Marina ZABRINUTI čekaju kraj operacije: DAĆE BOG da sve dobro prođe!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.