LUNA UHVAĆENA U PREVARI: Sa Slobom se smuvala PRE ZADRUGE! Isplivao DOKAZ (FOTO)
Prevarili narod: Sloba i Luna, Foto: Printscreen

ZADRUGA 2

LUNA UHVAĆENA U PREVARI: Sa Slobom se smuvala PRE ZADRUGE! Isplivao DOKAZ (FOTO)

Sama se odala

Objavljeno:

Sinoć je Luna u živom uključenju novinara u kuću rekla nešto zbog čega je sada svima jasno da je veza između nje i Slobe u najmanju ruku dogovorena. Čak i ako je pravih emocija zaista bilo, njih dvoje su tu priču počeli još pre nego što je "Zadruga", kao rijaliti uopšte i postojala.

Naime, Luna je sinoć u raspravi sa ostalim učesnicima, u naletu besa istrčala sa pomalo nepromišljenom izjavom:

"Ovo je katastrofa, da puštate ovu pesmu. Ova pesma je namenjena za mene i Slobu, u prošloj sezoni kada smo se mi muvali i kad je bilo sve ono... bolesno je da se ovakav klip pravi za mene i Davida" - vikala je Luna na ukućane ukazujući na pesmu "Zabranjeno", njene mama Anabele Atijas, koja je navodno kako Luna kaže posvećena njenoj i Slobinoj ljubavi.

foto: Printscreen

Ako krenemo logikom - ova pesma za koju Đoganijeva tvrdi da je njena i Slobina, ova pemsu puštena je u etar samo mesec dana nakon početka "Zadruge 1", što bi značilo d aje morala biti snimljena dosta ranije...ili sasvim dovoljno, da nikako nije mogla biti napravljena za njih dvoje. Ili i ako jeste, to bi onda značilo da su se Luna i Sloba smuvali još pre ulaska u rijaliti, iliti skovali plan da upravo naprave ono što jesu u prvoj sezoni.

foto: Printscreen

Bilo kako bilo, publika je ovaj detalj i te kako primetila, a sada ih više nego ikada prozivaju za prevaru!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.