ZERINA PRETI DRAGANI: Ne mislim da ćeš se dobro provesti kada izađeš!
Osuđujući ton, Foto: Printscreen/Pink

preteći ton

ZERINA PRETI DRAGANI: Ne mislim da ćeš se dobro provesti kada izađeš!

Iskreno joj rekla šta misli

Objavljeno:

Zerina Hećo je sumnjičava prema namerama Dragane Mitar, koja je nedavno postala učesnica "Zadruge".

– Ko je normalan da podrži takvu stvar. Dete od četiri godine kao moja Sara, ulaziš u rijaliti, muža ostavljaš - rekla je Zerina u klipu koji je sinoć emitovan u "Zadruzi".

– Što je najgore, Mića nju podržava - komentarisala je Luna u pomenutom klipu.

– Sad, ali kada si se to desilo... On nju loži... I to samo govori na šta su sve ljudi spremni da bi dobili novac. Ajd boli mene ku**c za njeno muža, ali dete od četiri godine, koliko god zvučalo sada surovo. Jer mi možemo u životu promeniti 1.000 muškaraca, ali dete ne - rekla je Zerina na snimku i prokomentarisala da bi se isekla da mora da razmišlja o tome da li će deca u školi zezati dete zbog toga što je mama varala tatu i to još u rijalitiju.

– Sve što sam rekla, stojim iza toga, kao i uvek u životu - rekla je Zerina pred svim zadrugarima nakon što je snimak njenog komentarisanja Dragane prikazan.

– Mnogi tako misle kao ti, čak i ja - dobacio je Miki Đuričić Zerini.

– Šta sam ja to loše uradila? - upitala je Dragana.

– Ništa nisi još, ali uradićeš - odgovorila je Zerina.

– Tebe kada spajaju sa njim, tj. sama se spajaš, tebi je to smešno, ali meni to nije okej. Sve što sam rekla ovde, stojim iza toga i to je to. Ja nisam stvarno osoba koja osuđuje, ali mislim da si baš ušla sa tom namerom. Mada, ne mislim da ćeš se dobro provesti. Mislim kada izađeš odavde jer treba da se nosiš sa životom dalje. To je moje mišljenje - rekla je Zerina.

Zerina je naravno mislila na odnos Dragane i Marka Miljkovića. Marko se branio da pogrešno gleda na njihov odnos. Lepi Mića je potom ispričao kakvo je zaista stanje kada je brak Dragane u pitanju.

– Dragana je sa 20 godina u vezu sa svojim mužem, koji je ostavio ženu i dvoje dece i sa njom dobio sina i venčao se posle tri godine. Oni su u braku godinu i nešto dana. U tom braku je došlo do nekog razilaženja i ona je bila u vezi sa nekim dečkom četiri meseca. Ja sam rekao da opravdanja nikakvog nema što si ti prevarila muža. Niste se razveli i rekao sam da je za mene to prevara i ja to osuđujem - ispričao je Mića.

BONUS VIDEO: KIJIN FAN NAPRAVIO HAOS! Luna besna: Prestanite da pravite te glupave priče! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.