U LEKTIRU ZA OSNOVNU UĆI ĆE I KNJIGA KIJE KOCKAR: Ovo je TRAGIČNA budućnost NAŠE DECE!
Kija Kockar i "njen potpis", Foto: Printscreen

DA LI ĆETE OVO DOZVOLITI?

U LEKTIRU ZA OSNOVNU UĆI ĆE I KNJIGA KIJE KOCKAR: Ovo je TRAGIČNA budućnost NAŠE DECE!

Da nije tužno bilo bi smešno

Objavljeno:

S obzirom na to da je knjiga Kije Kockar uveliko u knjižarama, i da je kako su nedavno saopštili upravo ona, za 60% prodavanija od svih drugih knjiga, a da su interesenti i kupci uglavnom deca, nije isključeno da ćemo vrlo brzo doći u ovu situaciju:

Ovako će izgledati lektira za osnovce
Ovako će izgledati lektira za osnovcefoto: Printscreen

Smešno!? Pa možda bi i bilo, mada se više čini kao nešto što nas čeka u bliskoj budućnosti. Bivša stjuardesa je preko rijalitija dogurala do mikrofona, a onda i do Sajma knjiga. Sve to u rekordnom roku. Prvi tiraž - štampan joj je u 15.000 primeraka, a dece na njenom štandu je bilo duplo više.

Ozbiljno štivo: knjiga Kije Kockar
Ozbiljno štivo: knjiga Kije Kockarfoto: Printscreen

Dakle, ako ne krenete svoju decu hitno da vraćate na Desanku Maksimović, Dragana Lukića, i Duška Radovića, ne gine, da će vam ona uskoro dolaziti iz škole sa peticom iz prepričavanja sabranih dela Kije Kockar. Ili kao - šta je učiteljica danas pitala!? Pa...pitala je da joj ispričam o tome kako su se Luna i Sloba smuvali, i šta lepi Mića misli o tome. Postoji samo jedan gori slučaj od ovog - da imate dete, koje neće biti zainteresovano za ovakvu lektiru, pa će iz škole dolaziti sa kečevima, jer nije znalo ništa o tome da li su Aleksandrine sise veštačke ili ipak ne.

Ovo je naravno sve i dalje samo na nivou šale...ali...

Mislite o tome. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.