BANE ČOLAK IZBAČEN IZ IGRE: Veliki šef poslao pismo! Zadrugari morali da odluče!
Banetu se nije svidelo pismo Velikog šefa, Foto: Printscreen

IZNEVEROVAO

BANE ČOLAK IZBAČEN IZ IGRE: Veliki šef poslao pismo! Zadrugari morali da odluče!

Došlo je do novih turbulencija

Objavljeno:

Bora Santana i Bane Čolak vodili su projekat radio "Amnezija", koji je stekap veliku popularnost među zadrugarima. Bora Santana je bio veoma uspešan u ovoj misiji i svojim humorom uspeo da osvoji ukućane, što su mnogi od njih i potvrdili!

Ipak, danas je ostao bez svog partnera u ovoj misiji, Baneta Čolaka koji je dobio otkaz i više ne učestvuje u ovom zadatku, a pretpostavljalo se da je to zbog Borine svađe sa Zerinom Hećo, što je Bane kasnije i potvrdio. Naime, u svom obraćanju povodom pisma Velikog šefa u kojem on traži da zadrugari imenuju novog voditelja u radio Amneziji, Bane je burno reagovao.

Bpra će dobiti novog kolegu
Bpra će dobiti novog kolegu foto: Printscreen Youtube

- Što se mene tiče, ovde se za mene desila najteža svađa do sada. Nemam želju ni da jedem ni da pijem. Zbog mojih ličnih razloga, mislim da je bolje da Bora radi sam. Ja nisam čovek koji bilo šta radi na silu. E toliko od mene, radujte se sada, pošto vidim da ste odmah poleteli da me skinete, budite g*vna, ja vas neću slušati - rekao je Bane u toku svog obraćanja povodom otkaza koji je dobio.

- Bane nemoj da vređaš, u pismu piše da navedemo ime - podsećala ga je Jelena Golubović.

Bonus video

TREBA SVAKI DAN DA TI LUPAJU ŠAMARE, NEĆEŠ MOĆI DA SPAVAŠ OD MENE: Olja urlala na Maju, a njoj svega preko glave! Otkrila je ŠOK detalje o pevačici!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.