PRIJA MI ONA I NJENO DRUŠTVO: Baki B3 sasvim iskreno o svom odnosu s Dinom Galorini!
Baki B3, Foto: Printscreen

INTERVJU

PRIJA MI ONA I NJENO DRUŠTVO: Baki B3 sasvim iskreno o svom odnosu s Dinom Galorini!

Baki B3 je otkrio sve o svom odnosu sa ukućankom Dinom Galorini

Objavljeno:

Poznati denser Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3 sinoć je bio van sebe nakon puštanja snimka veličanstvene pobede Crvene Zvezde u Ligi šampiona. Baki B3 je bio u transu sa ostalim ukućanima nakon odgledanih golova. Samo za portal happytv.rs Baki B3 je otkrio sve o svom odnosu sa ukućankom Dinom Galorini.

1. Sinoć si pokazao da si strastveni ljubitelj fudbala. Koliko si srećan što je produkcija napravila ustupak, i po prvi put u vili pustila video iz spoljnog sveta? Koliko ti znači Zvezdina pobeda?

- Jesam vatreni navijač Zvezde volim od rođenja. Ja sam ljubitelj fudbala i volim fudbal, a volim i da igram fudbal. Kao klinac sam trenirao sa stricem Gagijem (Funky G). Hvala produkciji što mi je omogućila da vidim golove i pobedu. Znači mi pobeda Zvezde i naravno da prođe dalje.

foto: Printscreen

2. Bio si spreman da izdvojiš poveću svotu novca kako bi odgledao Zvezdine golove, za šta bi još izdvojio toliki novac?

- Da, uvek za nešto što mi znači ovde gde si izolovan od sveta i gde su nam pojačane emocije i znače sitnice. Naravno izdvojio bih sve da vidim svoju decu: Anđelu, Mateu, ženu. Sloboda nema cenu u nekom momentu sam i razmišljao da li da uđem u rijaliti jer sam jako vezan za porodicu a i neću dugo videti malog sina Mateu i Anđelu. Ne postoji novac na svetu da zameni sve to-Mnogo se spekuliše o tvom odnosu sa cimerkom Dinom Galorini. Da li ćeš biti potpuno iskren i reći da li ste zaista samo prijatelji?

foto: Printscreen

3. Mnogo se spekuliše o tvom ondosu sa cimerkom Dinom Galorini. Da li ćeš biti potpuno iskren i reći da li ste zaista samo prijatelji?

- Znam da se priča o meni i Dini, nije namerno i nije nikakva fora, već nas je zbližila spontanost i prirodno ona je jako lepa devojka, pametna i ona zna šta radi kao i ja. Prija mi njena energija, njeno društvo, kao i Voljenke i Kadra. Velika mi je podrška ovde i znači mi jer je pravi drug. Iskreno, jesmo samo prijatelji i ništa više.

foto: Printscreen

4. Kako misliš da tvoja žena, koja bi trebalo da se uskoro porodi, gleda na tvoj blizak odnos sa Galorinijevom?

- Moja žena zna gde sam i kakav sam i znam da mi veruje i da se ne brine. Ja sam estradni umetnik, pevač, kada nastupam po klubovima, diskotekama, većina publike su žene i naravno moj posao je takav da su žene uvek oko mene. Ovde je sve stvar poverenja, da je to ranije bilo, kada sam bio klinac mlađi pa i nekako. Sada su mi bitni oni, život, samo porodica. Znam da joj nije svejedno da bilo koja žena bude pored men, tako i meni ne bi bilo svejedno. Ljubav je čudo!

Bonus video

KEBA SA LJUBIMCEM NAJAVIO VELIKI SOLISTIČKI KONCERT: Popularni folk pevač će proslaviti tri decenije karijere 4. decembra u Centru „Sava“

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.