VERUJEM U NAŠU LJUBAV, ALI... Ivan Marinković BEZ ZADRŠKE progovorio o odnosu s Jelenom!
Ivan Marinković govorio je na goruće teme, Foto: Printscreen

ISKRENO

VERUJEM U NAŠU LJUBAV, ALI... Ivan Marinković BEZ ZADRŠKE progovorio o odnosu s Jelenom!

Marinković je i za portal otkrio sve o svom odnosu sa devojkom, Jelenom Ilić

Objavljeno:

Ivan Marinković ne krije koliko se obradovao sinoćnjem potezu produkcije da vidi pobedu svog omiljenog tima Crvene Zvezde. Marinković je bio taj koji je došao na ideju da novac od honorara da za tu uslugu. Marinković je i za portal happytv.rs otkrio sve o svom odnosu sa devojkom, Jelenom Ilić.

1. Sinoć si bio spreman da izdvojiš poveću svotu novca samo da odgledaš golove kojima je Zvezda trijumfovala protiv Liverpula? Koliko ti je značilo što je produkcija napravila ustupak i po prvi put u vilu pustila video iz spoljnog sveta?

- Oduševljen sam odlukom produkcije da nam pusti detalje sa utakmice i nemam reči kojim abih mogao da im se zahvali. Po ko zna koji put su pokazali da su najbolja režija i da smo im svi mi učesnici podjednako važni i da u svakom momentu brinu o nama. Ja sam sarađivao sa mnogo ljudi iz medija, ali bez lažne skromnosti i bez obzira što sam deo ovog rijalitija sada, najiskrenije kažem da sve zaposlene i svi koji su bili deo režije, zaista poštujem i cenim. Najbolji ste!

foto: Printscreen

2.Tvoj odnos sa Jelenom u poslednje vreme je više nego turbulentan. Da li možeš da nam kažeš šta su glavni razlozi vaših razmirica i u kakvim ste sada odnosima?

- Uh.. Počinjem i ja da uviđam da je naš odnos postao turbulentan iako se baš o našem odnosu najmanje priča u vili. J ai dalje verujem u našu ljubav i osećam koliko me Jelena voli i poštuje, ali me pomalo brine ove češće pominjanje tih razmirica u našoj vezi Naš odnos je i dalje fenomenalan, i trudimo se da svaku tu razmiricu što brže rešimo. Stvarno ne bih voleo da se nešto "teže" desi i da ne daj Bože, ne budemo zajedno. Sama pomisao na to me stavlja u tako tešku poziciju i siguran sam da nam je ljubav toliko jaka da se to neće desiti.

foto: Printscreen

3. Mnogo se spekulisalo da Jelena i ti sve radite zbog rijalitija, te da su vaše svađe "fejk", štaviše, da ste želeli da "ukradete šou" na rođendanskoj žurci Nikole Anđelkovića. Šta imaš da kažeš u svoju odbranu?

- O svemu uvek iskreno polemišem i svoje emocije pokazujem na izvolte, tako da spekulisanje o tome da se kod nas bilo šta "fejk" i da "ukrademo" šou me dovodi do ludila. U svoje ime govorim, i mislim da svi gledaoci to znaju. Ivan nije neko ko prave emocije koristi zarad igre i to nikada bneću uraditi. Situacija koj ase desila na Nikolinom rođendanu je jednostavno posledica baš tih iskrenih emocija među nama, i žao mi je ako je na malim ekranima izgledalo da Jelena i ja krademo šou.

Bonus video

NE PLAČEMO JER TO NE VALJA! Porodica Darka Lazića i verenica Marina ZABRINUTI čekaju kraj operacije: DAĆE BOG da sve dobro prođe!

(Espreso.co.rs/ Happytv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.