ANONIMNA SARAJLIJKA NAJAVILA KNJIGU O LUNI ĐOGANI, OGLASILI SE ANABELA I GAGI: To neće izaći dok mi ne odobrimo
Luna Đogani: nema predstavu o knjizi, Foto: Printscreen

BAŠ SU JE RASTRGLI

ANONIMNA SARAJLIJKA NAJAVILA KNJIGU O LUNI ĐOGANI, OGLASILI SE ANABELA I GAGI: To neće izaći dok mi ne odobrimo

Ima li još neko da joj se nakači

Objavljeno:

Vest o tome da sada izlazi i knjiga o Luni Đogani, proširila se internetom munjevitom brzinom.

Devojka koja se predstavila kao autor knjige zove se Emina Smajić, a ovako je najavila svoje pisano delo.

Najava knjige o Luni
Najava knjige o Lunifoto: Printscreen Instagram

Inače, za one koji ne znaju, odnosno ne sećaju se - upravo "Igra sudbine" bilo je ime i prvog solo albuma Anabele Atijas! Da bismo proverili ima li Emina bilo kakva prava da objavljuje knjigu o životu Lune Đogani, te da koristi naziv pevačicinog albuma kao naziv svoje knjige i koliko je izvesno da će ova knjiga uopšte i ugledati svetlost dana, iako je tako pompezno i hrabro najavljena, pozvali smo Gagija Đoganija i Anabelu Atijas.

Gagi i Anabela o knjizi
Gagi i Anabela o knjizifoto: Printscreen

"Da, znam. Čula sam za to i ja pre dva dana. Mene je zvala jedna druga devojka još dok je Luna učestvovala u "Zadruzi 1". Tada Kija još nije ni ušla u rijaliti, devojci je kako je rekla bila inspiracija ta ljubav između Slobe i Lune. Ja sam tada rekla - što da ne. To mi je potpuno u redu. Međutim ona se posle toga nije više javljala, a ja to onda Luni nisam ni rekla kad je izašla. E onda je Gagija i mene pre dva dana kontaktirala ta druga devojka, koja je kako je rekla Lunin fan, i zbog svega što je Luna preživela, ona želi da napiše knjigu o njoj. Ja nemam ništa protiv. Mislim da ni Luna neće imati ništa protiv. Ali naravno, neću biti saglasna dok ne pročitam. Što se tiče naziva te knjige, to je totalna slučajnost." - rekla je Anabela za "Espreso.co.rs", a slično je reagovao i Lunin otac, i poznati denser Gagi Đogani:

"Ta knjiga još nije izašla. Ja se jesam čuo sa tom devojkom, ali to ćemo sve još videti. U prvom momentu mi se učinilo kao okej ideja, ali s druge strane, ne znam kakve to posledice može dalje da ima, a Luna je već imala dovoljno problema, i ne bih da joj se život dodatno komplikuje" - kategoričan je on.

Emina Smajić, autorka knjige o Luni
Emina Smajić, autorka knjige o Lunifoto: Printscreen

Emina Smajić, koja se još predstavila i kao novinarka, inače je iz Sarajeva, gde je navodno studirala na fakultetu političkih nauka.

"Iako je Luna doživela da je na stubu srama i da svako svoju ličnu frustraciju leči pljuvanjem po njoj i njenoj porodici ne može se osporiti da je ova harizmatična devojka platila preveliku cenu učešćem u rijalitiju. A svi mi grešimo i trebamo opraštati" - još jedna je od Emininih najava za ovu knjigu.

Ovako se još predstavila autorka knjige
Ovako se još predstavila autorka knjigefoto: Printscreen

Izgleda da je Emina shvatila da treba da batali politiku, pa se videvši gde je prava priča, ali i izvor prihoda, brzinski prešaltala na rijalitije, i psihologiju. Ali kako danas knjige može da piše i izdaje apsolutno bilo ko, što ne bi i Emina. A da li će ona ipak dobiti odobrenje od Lune i njenih najbližih, ostaje da vidimo. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.