MATORA JU JE OPTUŽILA DA IMA ŠVALERA I DA JE SPONZORUŠA: Isplivale sve TAJNE BRAKA Dragane Mitar!
Dragana Mitar je u srećnom braku, Foto: Printscreen Youtube

ŽIVI NORMALNIM ŽIVOTOM

MATORA JU JE OPTUŽILA DA IMA ŠVALERA I DA JE SPONZORUŠA: Isplivale sve TAJNE BRAKA Dragane Mitar!

Atraktivna Dragana na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije sa suprugom

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora šokirala je javnost kada je izjavila da bivša Modelsica "ima švalera, kao i da je sponzoruša", a kako se o braku Dragane Mitar malo zna, zadrugarki je u pomoć priskočila nekadašnja koleginica, Dragana Rogojević.

- Ja se gnušam cele te priče. Podržavam Draganu i poštujem njeno mišljenje. Mi Matoru ne poznajemo. Ja sam joj dobra drugarica, bile smo u grupi zajedno i veoma dobro se poznajemo. Prvi put čujem to za ljubavnika. Bila sam joj na svadbi, nikad nisam čula ništa loše. Dragana ima jedan veoma skladan brak, poznajem i njenog supruga. On je jedan divan i obrazovan čovek - kaže ona.

Jovana Tomić Matora iznela je ozbiljne optužbe na njen račun
Jovana Tomić Matora iznela je ozbiljne optužbe na njen račun foto: Printscreen Youtube

Atraktivna Dragana na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije sa suprugom, a evo i zašto.

- Čujem neke priče i komentare da se pojedini čude što ona ne objavljuje slike sa njim na Instagramu. Pa on je ozbiljan čovek, zašto bi s njim kačila slike na društvenim mrežama. Čovek je ozbiljan, možda neće da se eksponira i to apsolutno razumem. Njen suprug je i profesor na fakultetu, veoma je uspešan. To je potpuno u redu. I ja da sam na njegovom mestu ne bi me bilo nigde. On je čovek bio oženjen, ima dve ćerke iz tog braka, razveo se, nije mu Dragana rasturila brak - ističe nekadašnja Modelsica.

Dragana Mitar
Dragana Mitar foto: Printscreen Youtube

Ona takođe ističe da njena prijateljica živi sasvim normalan život, te da nema nikakvih problema u braku.

- Mnogi na osnovu njenog izgleda donose neke zaključke i generalizuju stvari. Dragana živi potpuno normalnim životom. Beograd je mali grad i da to jeste tako i da ona vara svog muža to bi i do njega došlo. On to verovatno ne bi tolerisao. Dragana i on imaju divnog sina i skladan brak, nemaju nijedan problem - zaključila je Dragana Rogojević.

Bonus video

MILJANA KULIĆ NOĆIMA MISLI SAMO NA DARKA LAZIĆA: Svi su uplašeni šta je njen sledeći korak! POBEĆE IZ RIJALITIJA DA GA VIDI?!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.