BRUKA I SRAMOTA! NAJSTRAŠNIJE VREĐALE ROME I HRVATE I PREBROJAVALE IH:  Da nije bilo njih ne bi imala ni za 'leba!
Opanjkavaju: Zorica i Jelena, Foto: Printscreen

zadruga 2

BRUKA I SRAMOTA! NAJSTRAŠNIJE VREĐALE ROME I HRVATE I PREBROJAVALE IH: Da nije bilo njih ne bi imala ni za 'leba!

Pevačica Zorica Marković pokazala svoje pravo lice, po ko zna koji put, mada je ovog puta preterala i to u tandemu sa Jelenom Golubović

Objavljeno:

Iako je praktično ceo život pevala na romskim svadbama i od istih zarađivala za život, Zorica Marković nije čak ni iz pristojnosti pokušala da sakrije svoje rasističke pobude. Naime, pevačica je u razgovoru sa Jelenom Golubović, takođe učesnice "Zadruge 2", gnušajući se objasnila kako je brojala "cigane za stolom", i onda konstatovala kako ih ima "baš previše". Na ovo se nadovezala i Jelena Golubović, raspalivši još oštriju paljbu:

Džaftare: Zorica Marković i Jelena Golubović
Džaftare: Zorica Marković i Jelena Golubovićfoto: Printscreen

" I ja. počela sam da brojim. Premnogo ih je. Evo i danas za stolom sam brojala. Stvarno mnogo. Za malo da mi izleti i da kažem "cigani", pred svima. To sam rekla i kod kuće mami. Kad sam brojala meni nije bilo dobro..prvo preko televizije i onda sad kad sam došla" - zgroženo konstatuje Jelena, kao da je brojala šišarke, a ne žive ljude.

Na Zoričin predlog da prebaci krevet, Jelena je onda "raspalila" i po Hrvatima:

"Ja bih. Ali gde? Da pomerim krevet pa da slušam "kužiš" i "zrak" - jel ti mene zezaš? Čak se i ne trude da pričaju srpski. Ova makedonka pa se trudi. Kad bih ja to mogla da odem negde tamo kod njih i da pričam srpski? Pa jel bih mogla?", zgroženo je upirala Jelena, dok je Zorica odobravala njen stav klimanjem glave.

Zgrožene brojem Roma u kući
Zgrožene brojem Roma u kućifoto: Printscreen

Džaftarenje je prekinuo Adam Đogani koji je došao da im traži cigaretu, na šta su ga "odjavile", odmerivši ga sa gađenjem od glave do pete.

Osim raspirivanja mržnje na verskoj i nacionalnoj osnovi, teško je ne primetiti i licemerje koje je kod pevačice Zorice Marković, u ovom slučaju, vrlo dominantno. Sramota!

Priča se i da Jelena Golubović ne trbi Hrvate zbog Slađe Petrušić koja je u prethodnom rijalitiju tukla i od tada je nastala netrpeljivost prema celoj naciji. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.