NATAŠA MOSKVA JURILA SLOBU RADANOVIĆA! Luna sve saznala i nije mogla da sakrije BES
Aleksandra i Luna u izolaciji, Foto: Printscreen

zadruga 2

NATAŠA MOSKVA JURILA SLOBU RADANOVIĆA! Luna sve saznala i nije mogla da sakrije BES

Luna Đogani prethodne noći saznala je da se jedna od njenih cimerki pred ulazak u "Zadrugu 2" upoznala sa Slobom Radanovićem, zbog čega joj nije bilo nimalo drago

Objavljeno:

Luna Đogani i David Dragojević izabrani su za ovonedeljne potrčke u "Zadruzi", a vođa Bora Santana povukao je ovakav potez budući da se već nedeljama šuška da između blogerke i Dragojevića postoje simpatije, iako je on u vezi sa Aleksandrom Subotić.

Aleksandra se sinoć pridružila Davidu i Luni u izolaciji, gde su započeli razgovor, a tom prilikom ispričala je Đoganijevoj da je Nataša Moskva pred početak rijalitija upoznala Slobu Radanovića i tražila mu da se fotografiše sa njim, i to kada su njih dve zajedno došle na potpisivanje ugovora za "Zadrugu 2".

- Bilo je "Jao, evo ga Sloba Radanović". Mislim da su se slikali - ispričala je Aleksandra Luni, objasnivši da je Nataša bila oduševljena kada je videla Radanovića.

- Upoznala se sa njim, je l'? Zar ga ona nije isprozivala? Slikala se sa njim, da li je moguće? Jao, bre pa ona je njegov fan - bila je neprijatno iznenađena Luna, koja ne krije da i dalje pati za pevačem. Nju je dodatno iznenadilo što joj Nataša Moskva to nikada do sada nije pomenula, iako su u rijalitiju zajedno već dva meseca i u dobrim su odnosima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.