BENJAMIN SE VRAĆA! Prvo mora da plati 100.000 evra da bi ušao?
Benjamin se vraća, Foto: Printscreen

parovi

BENJAMIN SE VRAĆA! Prvo mora da plati 100.000 evra da bi ušao?

Spahović je svojevoljno napustio šou, ali se predomislio i sada je spreman da snosi posledice samo da bi opet ušao u vilu u Zemunu

Objavljeno: 09:11h

Benjamin Spahović vraća se u „Parove“, ali pre toga će morati da plati kaznu od 100.000 evra. Kontroverzni učesnik rijalitija nedavno je svojevoljno napustio kuću u Zemunu, zbog čega će snositi posledice. On se sada predomislio, želi da se vrati u „Parove“, pa se s produkcijom dogovorio da plati kaznu.

Međutim, MMA borac iz Sarajeva neće se vratiti sam. Benjamin će u vilu ući sa bivšom nevenčanom suprugom Aleksandrom Ilić, s kojom ima dete, novom devojkom, kao i sa još jednom ženom čiji se identitet drži u tajnosti.

foto: Printscreen

Pozvali smo Spahovića za komentar, ali nam se nije javio, već se oglasio na Instagramu: „E, ovako, da se javno oglasim: u „Parove“ se vraćam nakon nekog vremena.“ Dobro obavešteni izvor ispričao je za Rijaliti da je Spahović po izlasku upoznao novu devojku. Nakon što su razmenili brojeve i čuli se nekoliko puta, odlučili su da pokušaju da budu zajedno.

Sklon agresiji i tučama

Benjamin je često ulazio u konflikte sa pojedinim učesnicima „Parova“, pa je tako jednom odmerio snage sa Ivanom Marinkovićem. Sarajlija je napao Gocinog bivšeg muža i tom prilikom mu je udario šamar, a pošto se sve odigralo brzo, obezbeđenje je kasno reagovalo, pa ih je jedva razdvojilo.

Takođe, nakon jedne žurke bio je toliko pijan da je besno bacao stolice po dvorištu vile.

- Od prvog trenutka romanse Benja se trudi da ugodi devojci, jer je odlepio za njom. Ugađa joj lepim rečima, pažnjom i poklonima. Ona se najviše bojala reakcija okoline na njihovu vezu, ali kako joj Benjamin prija, odlučila je da mu pruži šansu - kaže izvor i nastavlja:

- Od prvog trenutka videlo se da se Benjaminu jako dopala, on je na sedmom nebu. Mislim da se toliko zaljubio da vidi samo nju. Lep su par, nekako se slažu jedno uz drugo - rekao je izvor za Rijaliti i dodao:

- Benja je njoj objasnio da je ozbiljan u svojim namerama, da ne želi da je prevari jer mu se prvi put dopao neko ne samo zbog izgleda već i priče. Ona ima ono nešto što je Benjamin tražio u devojkama i mislim da će njih dvoje trajati - završava izvor.

foto: Printscreen

Podsetimo, Sarajlija je u toku boravka u vili bio sa Izabelom Anderson, koja je u nekoliko navrata bila skeptična po pitanju njegove iskrenosti i ljubavi. On je nju više puta uveravao kako su njegova osećanja prava, čak se i verio s njom u rijalitiju. Njihova ljubav nije dugo potrajala, brzo je smuvao Ilijanu Vagić, sa Milicom Štavljanin je imao seks, a bio je prisan i sa drugim devojkama.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.