OHOHO! Milan dobio PACKE pa morao da se IZVINI ZORICI MARKOVIĆ! (VIDEO)
Imala šta da zameri, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

kao bos po trnju

OHOHO! Milan dobio PACKE pa morao da se IZVINI ZORICI MARKOVIĆ! (VIDEO)

Sukob između zadrugarke i voditelja

Objavljeno:

Navikli smo na svakodnevne sukobe između zadrugara, ali sinoć je sa folk pevačicom Zoricom Marković u sukob ušao voditelj Milan Milošević.

Zadrugarka je Miloševiću zamerila zbog toga joj nije dao reč iako je ona više puta tražila da komentariše podelu budžeta.

– Kada si digla ruku? - upitao je Milan Zoricu.

– Rekao si još troje, pa ja - odgovorila je pevačica.

– Da li misliš da ti namerno nisam dao reč? - upitao je Milan na šta je ona odgovorila odrično.

Dobio packe
Dobio packe foto: Printscreen/Adriamedia.tv

– Da li misliš da tvoje demonstrativno ponašanje priliči nekome ko je ovde ravnopravni učesnik? Ti meni ne možeš naštetiti. Ti možeš naštetiti samo sebi. Tako da meni više ne moraš da govoriš. Ja te ne kažnjavam, kažnjava te produkcija. Tvoje demonstrativno ponašanje možeš kući da sprovodiš. Meni ne smeta da se ti tako ponašaš. Možeš da napustiš kada god ti hoćeš. Ja te ne plaćam, a ja te ni ne kažnjavam. Sve što radiš, radiš na svoju štetu - iskritikovao je Milan Zoricu.

Poprilično je bila neprijatna ova situacija, a završnicu na ovaj sukob nisu stavili ni Zorica ni Milan, već produkcija. Kako saznajemo, tokom pauze dok su trajale reklame, iz produkcije je dobio naređenje da se izvini Zorici jer je prešao granice. Naravno, Milan se posle reklama i izvinio Markovićki, koja je potom dobila reč.

BONUS VIDEO: KARAĆU TE KAD IZAĐEMO NAPOLJE, POŠTO SI ME UHVATIO ZA K.RČINU: Bora krenuo PALICOM na BRENDONA! Jedva ih RAZDVOJILI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.