IVAN MARINKOVIĆ PONIŽAVAO DARU BUBAMARU! Dao sam joj 1.000 dinara, a ona ODUŠEVLJENA!
Ivan opleo po Dari, Foto: Printscreen Youtube

parovi

IVAN MARINKOVIĆ PONIŽAVAO DARU BUBAMARU! Dao sam joj 1.000 dinara, a ona ODUŠEVLJENA!

Učesnik "Parova" pohvalio se cimerima iz rijalitija da je svojevremeno čašćavao pevačicu Daru Bubamaru sa po hiljadu dinara u jednom beogradskom klubu.

Objavljeno: 17:30h

Iako je sada u vezi sa Jelenom Ilić, koja se predstavila kao novinarka, Marinković se često priseća svoje veze sa Gocom Tržan, ali i druženja sa drugim pevačicama. Ivan je sada ispričao cimerima da je bio u noćnom provodu da mu je tada Dara Bubamara pevala za male pare.

- Pre nekoliko dana došao mi drug iz Beča, pun para. Hoće da izađemo negde. Predloži mi da idemo u jedan beogradski klub gde peva Dara Bubamara. Meni se nije išlo, ostao sam kući, ali mi je društvo došlo do stana i otišli smo u provod - počinje Ivan i dodaje da je u gradskim miljeima velika faca.

foto: Printscreen

- Mene svi znaju tamo i odmah sam dobio separe. Svi su mi se javljali i ugađali mi. Kad smo seli, moj drug je izvadio butku para i hteo da traži od Dare pesmu i okiti je sa 500 evra. Ja mu kažem, "Jesi li ti normalan? Gde ćeš tolike pare, to je mnogo". Pozovem ja konobara i rasitnim 500 evra i sve po hiljadarke. Siđem dole na podijum, priđem Dari i dam joj hiljadu dinara: "Daro, može li ova pesma za mog druga". Ona oduševljeno pristane i kaže "Samo za Ivana Marinkovića" - ispričao je Marinković.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.