DAVIDOVA MAJKA ODLEPILA OD ALEKSANDRE: Razmažena i debela, prestanide da me jašete! Brutalne UVREDE za snajku
Majka Davida Dragojevića, Foto: Printscreen

zadruga 2

DAVIDOVA MAJKA ODLEPILA OD ALEKSANDRE: Razmažena i debela, prestanide da me jašete! Brutalne UVREDE za snajku

Tokom jučerašnjeg dana Aleksandra Subotić je nebrojeno puta ponovila da joj je potrebna šminka i kozmetika, a pored toga i garderoba

Objavljeno:

U razgovoru sa voditeljem Ognjenom Amidžićem je naročito insistirala da joj sve to bude poslato, a povodom toga se oglasila i majka njenom momka Davida Dragojevića, Biljana.

Naime, Davidova majka se putem Instagram naloga oglasila i obavestila sve fanove i prijatelje da joj više ne pišu, jer ona nije u mogućnosti da joj dostavi ono što Subotićeva želi.

foto: Printscreen Instagram

- Prestanite da me jašete da Aleks pošaljem garderobu, ona je odnela tri kofera stvari i još toliko je dobila za ova dva meseca, a verovatno od toga ništa ne može da obuče, jer se ugojila! A šminku je takođe svu odnela. Tako da nemojte da me opterećujete sa tim glupim komentarima - napisala je Davidova majka na svom Instagram nalogu.

foto: Printscreen

Na osnovu ovoga možemo zaključiti, da Biljana smatra da Aleksandra ima i više nego dovoljno garderobe, a da je previše zahtevna i da je razmažena, a ako Aleksandra sazna za ovaj potez Davidove majke, verujemo da će izazvati haos neviđenih srazmera.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.