MIKIJU ŽAO DAVIDA: Aleksandra zbog rijalitija pravi scene!
Miki Đuričić otkrio šta misli o Davidu i Aleksandri, Foto: Printscreen

ISKRENO O SVEMU

MIKIJU ŽAO DAVIDA: Aleksandra zbog rijalitija pravi scene!

Pčelar iz Kupinova krivi starletu zbog svakodnevnih scena

Objavljeno:

Miki Đuričić je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem komentarisao odnos Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića.

- Meni je tog dečka žao. Više ne verujem u tu priču: "Ja sam takva. Ta to tako. Ja ne mogu..." Mislim da i te kako sve to radi da bi zbog rijalitija bila u priči. Kao što većina njih radi zbog rijalitija. Nije problem da se ti i ja posvađamo, da uđemo ti i ja u sukob, ali nemojte da ako dve nedelje nemate pitanja da pravite scenu. Čekaj, ako ti takve stvari u vezi smetaju, šta ćeš raditi kada naiđeš na ozbiljan problem? Ubićeš se? Skoči ćeš s mosta? Taj dečko, njemu će glava eksplodirati. Onda pomislim da je ona možda njega ubedila da to tako treba zbog rijalitija, ali mi ne deluje tako. On mi deluje baš kul lik, dobrica. Sa njim bih mogao i napolju da se družim. Dečko je okej i baš ga poštujem - rekao je Miki i naveo da Aleksandra namerno pravi igrarije u rijalitiju.

Ognjen je upitao Mikija i za radijske emisije od Zorice Marković i Suzane Perović, i on je rekao da mu je to bilo užasno.

– Ja mislim da to Veliki šef namerno ostavlja da bi se mi nervirali. Ja mislim da to čak i ne ide u etar. Da to samo mi slušamo. Da je to maltretiranje nas - rekao je Miki.

Na pitanje da li se obradovao Ani Korać što je ponovo u rijalitiju, Đuričić je odgovorio:

– Pa ja Anu volim i poštujem. Više sam se obradovao Jeciki. Ja malo da se zaukam i biće cirkusa sa njom. Sa Jecikom može nekada da se vodi normalan razgovor. Nju možeš ložiti. Možeš svašta sa njom.

BONUS VIDEO: MI KOD KUĆE TAKVOG MARKA NE POZNAJEMO! Stolićeva sestra zapanjena: Evo šta mu zamera! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.