SKANDALOZNE TVRDNJE: Miljana Kulić se DROGIRALA u trudnoći
Ozbiljne optužbe, Foto: Printscreen

auuu

SKANDALOZNE TVRDNJE: Miljana Kulić se DROGIRALA u trudnoći

Ivan Marinković tvrdi da se Miljana Kulić drogirala u trudnoći, a da se njen otac Siniša druži sa narko-dilerima i zelenašima

Objavljeno:

- Miljana mu je priznala da je probala drogu i da ju je droga opustila i smirila. Rekla je kako ju je samo jednom probala jer je imala gomilu problema i bila je mnogo nervozna u trudnoći. Ivan misli da ju je savest pekla i da se uplašila da se nešto detetu ne desi pošto mu je to ispričala kad je otišao da vidi sina - kaže izvor blizak Marinkoviću, ali Siniša sve negira:

foto: Damir Dervišagić

- Odgovorno tvrdim da u mojoj porodici niko nikada nije probao drogu. Ja imam averziju prema tome, ali tačno je da sam poznavao ljude koji su je prodavali. Ja sam njih po Nišu tukao. Nikada nisam bio kriminalac, samo jednom sam odgovara pred nadležnim organima jer sam nekom čoveku polomio vilicu zato što je od ljudi pozajmio pare, pa nije vraćao. Te narkomane i narko-dilere sam prozivao i širio mržnju prema njima. A jel znaš iz kog razloga? Moja generacije bila je zaokupljena sportom, a danas sportisti propadaju zbog droge. Tako sam vaspitao i decu. Kada sretnemo nekog u ranama, ja mojoj deci kažem: "Vidite kako izgleda narkoman". Od malena sam im stvarao averziju prema narkoticima i ja sam ogorčen na Ivana Marinkovića. Krivo mi je što je Miljana nasela na priče takvog majmuna.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.