MNOGO GA VOLIM, DUŠA ME BOLI, POVRAĆAM NA NERVNOJ BAZI: Miljana Kulić saznala za Darkovu NESREĆU! (VIDEO)
Miljana je saznala za Darkovu nezgodu, Foto: Printscreen

TEŠKO PODNELA

MNOGO GA VOLIM, DUŠA ME BOLI, POVRAĆAM NA NERVNOJ BAZI: Miljana Kulić saznala za Darkovu NESREĆU! (VIDEO)

Nišlijka nikako nije mogla da se smiri

Objavljeno:

Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću 23. oktobra, a Miljana Kulić je za to tek saznala, a dobro je poznato da njih dvoje imaju istoriju. Nišlijka nikako nije mogla da se smiri, pa je zaplakala.

- Mnogo ga volim i glasala sam i šokirana sam. Neću da ti otkrijem ko mi je rekao. Kad je bio Darko, ja sam rekla da će on (Željko Kulić) da bude kao Darko, jer voli da jede i pije mleko. 15 dana pričam sa majkom o njemu, spominjem ga i noćas čujem ovo za stolom, da je jedva ostao živ, da je u komi i na aparatima. Duša me boli, kunem ti se. Povraćam na nervnoj bazi - rekla je Miljana, a zatim dodala:

Miljana je bila zaljubljena u Darka
Miljana je bila zaljubljena u Darka foto: Damir Dervišagić

- Mnogo ga volim, ja sam toliko godina njena pratila i glasala. Sutra idem kod Drveta i novinare ću da pitam neka ispadnem luda. Ceo dan ću da ga pitam da mi da neki zadatak samo da mi da odem u bolnicu da ga vidim. Samo na 15 minuta. Vidim i majka mi plače, laže me da je od kreme zaplakala. Ne mogu da krijem suze. Pokušavam da skrenem misli, ali samo na trenutke mi uspeva. Rekli mu da su izvadili slezinu i da ima problem sa kukom i nogom - navela je ona.

Bonus video

MATOROJ IZRASLA BRADA! JOVANINA ISPOVEST OKUPILA ZADRUGARE: Ja sam glupača koja je htela što pre da je se reši! VRIŠTALA SAM od bolova!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.