KIJA OTKRILA: Rekla sam mu da ga VOLIM, a on je otišao s Lunom U WC
Ja bih se uvek pre pitala kako je Bivši muž mogao da se ljubi sa Ljubavnicom, Foto: Marina Lopičić

čitali smo kijinu knjigu (2)

KIJA OTKRILA: Rekla sam mu da ga VOLIM, a on je otišao s Lunom U WC

Morala sam da gledam kako se na najodvratniji način žvalave preda mnom, kako ona "naskače" na njega. Doživela sam i to da joj on govori kako ću ja da grebem na kapiju, da gledam snimak njihovog seksa u kokošinjcu, da mi se oboje podsmevaju dok plačem...

Objavljeno:

U drugom delu svoje autobiografije "Moj potpis", Kija Kockar se najviše bavila svojim učešćem u "Zadruzi", objašnjavajući kako se njen muž udaljio od nje i ponižavao je tako što je imao seks sa Lunom Đogani ljubio se sa njom pred njom.

Međutim, na početku ovog dela knjige, napisala je da su iz produkcije rijalitija želeli da njih dvoje zajedno uđu u šou:

"Nekoliko dana pre početka Šoua, Bobu su obavestili da neće ući odmah ako ja ne ulazim sa njim, jer sam im bila mnogo zanimljivija još u toku takmičenja za pevanje u kom je on učestvovao - mnogi portali pisali su o meni, najviše zbog mog posla stjuardese. Ja sam to kategorički odbila, jer nisam videla sebe tu. Smatrala sam da to nije moj svet. Bili smo u kolima kad su ga zvali iz produkcije i predložili mu da i ja uđem u Šou. Kad smo došli kući, rekla sam mu da ću pristati ukoliko on smatra da je to važno za njegovu karijeru, odnosno da mu može pomoći da napreduje. On je rekao da ne želi da me upliće u to... Dok je bio u karantinu i pre nego što su mu uzeli telefon, poslao mi je poruku u kojoj je napisao da mu je žao što nećemo proslaviti našu godišnjicu braka 26. septembra, ali i da mu je krivo što nije bio više romantičan tog leta i da će se potruditi da sve nadoknadi čim izađe iz Šoua. Poslednja njegova poruka bila je: Volim te najviše na svetu, ljubavi moja jedina. Sedam dana posle toga me je prevario."

Kija opisuje kako se osećala kad je shvatila da se između Slobe i Lune nešto ozbiljno "kuva":

"Kad sam postala sigurna da priča između Bivšeg muža i Ljubavnice ide u pravcu koji mi se ne dopada, rešila sam da pozovem produkciju. Rekla sam im da dolazim u Beograd i da želim da me puste da uđem u šou na dva-tri sata, jer želim da razgovaram sa čovekom koji je do juče bio čovek mog života... Dosetila sam se da na jednoj ceduljici sitnim slovima napišem poruku u kojoj sam Bivšem mužu rekla sve ono što mi je na duši: da ga volim, da sam mnogo tužna zbog svega što se dešava, da sam svesna toga da mu se Ljubavnica sve vreme nabacuje i da ne zaboravi da sam ja tu i da napolju postoji i stvarni svet i naša ljubav... Mislila sam da će tada shvatiti koliko mi je on bitan, koliko mi je bitan naš brak i očekivala sam da će se setiti toga da ja nikad ne bih ušla u Šou, jer je vrlo dobro znao moje mišljenje o tome... Otišao je do toaleta, krišom je pročitao poruku i, kada se vratio, pitala sam ga da li je sve u redu, a on je rekao da ne brinem. Rekao mi je i da mu je drago što me vidi, ali te noći je još jednom pokazao da je kukavica jer je sve vreme stajao sa strane dok sam se ja boraila za nas. I već tada me je varao. Ja to nisam znala i govorila sam da bih stavila ruku u vatru da on to nikada ne bi uradio..."

Morala sam da gledam kako se na najodvratniji način žvalave preda mnom
Morala sam da gledam kako se na najodvratniji način žvalave preda mnomfoto: Printscreen/youtube

Ona piše da su je mnogi pitali kako je kad je ušla u rijaliti mogla da gleda svog muža i njegovu ljubavnicu zajedno, a ona ima odgovor na to:

"Ja bih se uvek pre pitala kako je Bivši muž mogao da se ljubi sa Ljubavnicom pred zakonitom suprugom, nego kako je zakonita supruga mogla da gleda kako se oni ljube. Kao da ljudi nisu shvatili da bih ja to svakako morala da gledam - samo ispred ekrana. Ja sam to sve pripisivala njegovoj sramoti i, kad sam ušla, znala sam da nema povratka i da ću morati da idem do samog kraja. Održalo me je verovanje da neko odozgo gleda sve to...ponizio me je mnogo puta i na različite načine. Izabrao je nju za odlazak u emisiju za Dan zaljubljenih i Osmo mart. Nije mi čestitao našu zajedničku slavu, Svetog Nikolu. Preda mnom je pričao o njihovoj zajedničkoj deci i životu. Urezivao je njihova imena u sto i pritom je napisao svoje prezime pored njenog imena, a ja sam sedela preko puta njega i još uvek sam bila njegova zakonita žena. Doživela sam i to da je Ljubavnica dobila rođendansku tortu od njegovih roditelja i čestitku koju je on ponosno čitao pred svima. Morala sam da gledam kako se na najodvratniji način žvalave preda mnom, kako ona "naskače" na njega. Doživela sam i to da joj on govori kako ću ja da grebem na kapiju, da gledam snimak njihovog seksa u kokošinjcu, da mi se oboje podsmevaju dok plaćem... On je posle moje šanse i posle gostovanja u emisiji u kojoj sam rekla da mi je priznao da me voli, što je on i potvrdio, iste noći pozvao ljubavnicu da dođe za tri minuta u spoljni ve-ce. Sve se to dešavalo u ranim jutarnjim satima posle žurke, oboje su bili pijani, a mene su zadržali u produkciji, jer su videli na kamerama šta se dešava i nisu želeli da ja saznam. Možda bi to bilo dobro za Šou, ali čak je i produkcija u tom trenutku imala empatiju prema meni. A da li su njih dvoje bili empatični?"

Da je on stvarno želeo da bude sa njom, ništa ne bi moglo da ga spreči u toj zamisli
Da je on stvarno želeo da bude sa njom, ništa ne bi moglo da ga spreči u toj zamislifoto: Printscreen Youtube

Kija je pred kraj knjige razjasnila i "misteriju" poljupca iza škode, o kojoj su mediji dosta spekulisali, te objašnjava šta se nakon toga desilo sa Slobom:

"Kad smo već kod poljupca, nikad neću zaboraviti naš čuveni poljubac iza škode. On je pokušao da opovrgne da se to dogodilo, ali kasnije se na snimku videlo da smo se poljubili i da je zapravo on bio taj koji je lagao... Istina je da se on udaljio od nje kad sam mu ja rekla da ga volim, a to je bilo još pre smrti mog oca. Da je on stvarno želeo da bude sa njom, ništa ne bi moglo da ga spreči u toj zamisli, i u to smo se svi uverili. Ja nisam ni pokušavala da budem sa njim, niti sam se trudila da na bilo koji način utičem na naš odnos. On je bio taj koji je učinio prvi korak. Mislim da je više nego jasno da je Bivši muž zapravo bio taj koji se potpuno izgubio u celoj priči."

BONUS VIDEO:

BRUTALNA TUČA UŽIVO PREKINULA EMISIJU: Miljana Kulić skočila na Nemanju, a onda ga GAĐALA FLAŠOM! Tošić: Mutava, mama te naučila da kradeš... (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.