APOKALIPSA U ZADRUZI! Aleksandra videla LUNU i DAVIDA i POTPUNO ODLEPILA! (VIDEO)
Aleksandra pobesnela kada je videla snimak, Foto: Printscreen

fajt

APOKALIPSA U ZADRUZI! Aleksandra videla LUNU i DAVIDA i POTPUNO ODLEPILA! (VIDEO)

Nije mogla da se kontroliše

Objavljeno:

Zadrugarima je sinoć emitovan snimak na kojem se vidi kako se David Dragojević Luni Đogani žali na svoju vezu, tačnije na Aleksandru Subotić. Nakon emitovanog snimka, Subotićeva je burno reagovala.

– Što se tiče Davida i Lune, zamolila bih da mi se više niko ne obraća. Ne želim u ovoj kući više ni sa kim da se družim i više mi niko ne treba. Hvala i prijatno! - rekla je Aleksandra i potom se obratila Davidu rečima:

– Svima pričaš baš lepo. Našao si kome ćeš da se ispovedaš! Niko od vas nije iskren niti prijatelj. Našao si svima da se ispovedaš. Ideš od jednog do drugog i tračariš o našoj vezi.

– I ti saveti koga ja gušim i kakav pritisak u vezi. Boli me ku**c za vas. Zamolila bih vas da mi se se niko ne obraća i hvala i prijatno. Jer ja trpim sve vas - rekla je Aleksandra.

– Šta ti trpiš? Šta mi tebi radimo? - upitala je Luna Aleksandru.

– Trpim tvoje šiljenje ku**a kada moram da budem prosta onaj dan kada je bilo sa Minom. Ja sam kriva. Trpim njegovo tračarenje. Trpim kada ona plače. Trpim vas ja sve. Mene niko ne trpi. Ja kada sam nervozna ja se sklonim od svih. Bitno je da idete da pričate meni iza leđa - rekla je Aleksandra i sklonila se u sobi jer kako je rekla, ne želi da uvek ispadne histerična budala.

Bonus video:

Luna Đogani žestoko brani Cobeta od napada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.