MILI IZMOLIO PRODUKCIJU DA OSTANE U RIJALITIJU: Večeras dolazi njegov otac Rakac da raščiste račune
Milutin Radosavljević Mili, Foto: Damir Dervišagić

RAZRAČUNAVANJE UŽIVO

MILI IZMOLIO PRODUKCIJU DA OSTANE U RIJALITIJU: Večeras dolazi njegov otac Rakac da raščiste račune

Večeras, na Roditeljskom sastanku, biće Milijev otac Mihajlo Radosavljević Rakac

Objavljeno:

Posle smeha i neverovatne zabave koju je priredio učesnicima i gledaocima rijalitija Parovi, Milutinu Radosavljeviću je voditeljka dozvolila da odigra performans napada na produkciju, kako bi oterao negativnu energiju, nakupljenu zbog sukoba izmedju njegove devojke Marijane Marković i oca Mihajla Radosavljevića Rakca, ali je Mili, posle mnogo alkohola izgubio kompas i počeo svoju igru.

Rakac, Milijev otac
Rakac, Milijev otac foto: Printscreen

- Mili, nama si simpatičan, mi te puštamo, ali, preterao si, idi do tajne sobe, potpisi i napusti rijaliti – rekla je voditeljka Bojana Ristivojević.

Na ovo je Mili otišao nu tajnu, zatim se uredno vratio u program, o napuštanju rijalitija nije bilo ni reči, ali do sada se nije otkrilo o čemu je ovaj takmičar razgovarao sa predstavnicima produkcije.

Dok su oni bili oštri i zahtevali da se Mili odmah spakuje i napusti dalje takmičenje, učesnik je rekao:

Milutin Radosavljević Mili
Milutin Radosavljević Mili foto: preentscreen

- Izvinite, bio sam pijan. Pogađa me sve oko Marijane i Rakca. Rakac mi stalno pravi probleme, a ja moram da vadim fleke. Ne želim da napustim rijaliti. Poštujem produkciju. Neću više da pijem.

Zatim je Mili dugo plakao, obećavao da će se pošpraviti, da mu se pruži druga šansa, pa su čelnici produkcije popustili i zadržali ga u takmičenju.

Večeras, na Roditeljskom sastanku, biće Milijev otac Mihajlo Radosavljević Rakac, koji dolazoi da raščisti račune sa svojim sinom. Nije potvrđeno da će u emisiji da se pojavi i Voljenkina majka, koja je nedavno saznala da jhe njena ćerka imala seks sa Milijem.

Bonus video

LUKA LAZUKIĆ POSLE 2 SATA IZAŠAO NASMEJAN IZ SUDA: Dadilja pričala o KOBOJ NOĆI, a pevačicin advokat odao detalje zašto NATAŠA nije došla

(Espreso.co.rs/ Happtv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.