BUKTI INSTAGRAM OD SVAĐE SA ANABELOM! SANJA I MATORA NAPALE ATIJASOVU: Uriniraćeš samoj sebi u ta žvalava USTA
Foto: Printscreen/youtube, Dragana Udovičić

haos

BUKTI INSTAGRAM OD SVAĐE SA ANABELOM! SANJA I MATORA NAPALE ATIJASOVU: Uriniraćeš samoj sebi u ta žvalava USTA

Svi su odmah u njihovim rečima prepoznali Anabelu Atijas, sa kojom su već javno ratovale

Objavljeno:

Poznato je da je su bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković odmah po završetku prve sezone "Zadruge" žestoko zaratile sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani, a da je svađa kulminirala u noći spektakularnog finala. Mnogi su mislili da su se vremenom strasti smirile, te da su zavađene strane zaboravile na sve ružne reči i uvrede koje su razmenile - međutim, po svemu sudeći, usledila je nova runda verbalnog obračuna.

To su zaključili Sanjini pratioci na Instagramu, gde je ispisala poruku za koju su svi ubeđeni da je upućena Anabeli, budući da je u svom obraćanju iskoristila ime Razija, za koje se spekulisalo da je pravo Anabelino (što je ona u više navrata demantovala).

- Je l' to mene Razija proziva iza lažnog profila?! Hahaha, pa ženo, smešna si! Volim kada ljudi misle na mene - napisala je Sanja, na šta Matora nije ostala nema, već se gotovo u isto vreme oglasila i ona.

Sanjin instagram
Sanjin instagramfoto: Printscreen Instagram

- Uriniraćeš sama sebi u ta žvalava usta! Zar ti je toliko teško da prihvatiš da si nebitna?! Kako te nije sramota, žvalava, da se bakćeš po Instagramu i pretiš non stop? Izvini, Rambo, nisam te prepoznala - glasila je Matorina poruka.

Matorin Instagram
Matorin Instagramfoto: Printscreen Instagram

Poruke Sanje i Matore brzo su došle i do Anabele, koja se tim povodom takođe oglasila na Instagramu.

Anabelin odgovor
Anabelin odgovorfoto: Printscreen Instagram

Dragi moji, šaljete mi tuđe statuse koji aludiraju na to da sam stavljena u kontekst kriminalca. Pominju se neke pretnje, lažni profili. Ja isključivo i personalno se obraćam ljudima, ne bavim se kukavičlukom iza lažnih profila. Kad god sam imala nekom nešto da kažem, radila sam to oči u oči. Za mene nikakav rat ne dolazi u obzir, ja vam želim svu ljubav ovog sveta - poručila je Anabela.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.