TO JE NEKI ZNAK, TO JE NEKI ZNAK: Natprirodne pojave u ZADRUZI?! Luna u neverici!!!
Luna priča o odnosu sa Markom Miljkovićem, Foto: Printscreen

da li je ovo moguće?!

TO JE NEKI ZNAK, TO JE NEKI ZNAK: Natprirodne pojave u ZADRUZI?! Luna u neverici!!!

Dobija čudne signale

Objavljeno:

Luna Đogani je otkrila da se svaki put dogodi neka neprijatnost ili dobije neki znak kada se približi Marku Miljkoviću.

– Napolju smo sedeli Marko i ja. Pričali smo na neku temu. On je imao neki žeton za antistres i ispao mu je iz ruke. Bukvalno je ovako sam ispao. Stvarno smo izgovirli rečenicu: "To je neki znak!" Nakon toga smo bili ispred onog "fast food"-a i ja sam poljubila njega pozadi u obraz i onda sam pala sa stolice. Da nije bilo Baneta Čolaka, glavu bih izgubila verovatno. I tako je bilo par situacija kada sam ja skontala da mi neko napolju sigurno gata ili me bocka, kao ona vudu lutkica. Ne dozvoljava mi da se približim Marku tako da ću morati u buduće da se malo udaljim od Marka da se ne bih udavila u jezeru ili eventualno ili da mi ne bi pao kamen s neba - rekla je Luna i dodala:

foto: Printscreen

– Ja govorim istinu. Dešavaju se čudne stvari kada pričam sa Markom Miljkovićem i moraću da se udaljim od njega. Evo sada se gušim, kao da me neko guši za vrat. Neko mi spolja baca neke vradžbine. Tako Marko, nećemo se više družiti.

Sinoć dok je pričala o Marku, Luna je imala tu neprijatnost zbog toga što je prethodno jela neku hranu u kojoj je bio biber i taj začin joj je smetao u grlu da posle normalno priča. Zato dok je pričala o Miljkoviću, ona je više puta uzimala vodu da pije.

Bonus video:

Luna Đogani žestoko brani Cobeta od napada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.