KO OVDE GLUMI ŽRTVU?! Šmizla POBESNELA pa SASULA sve u LICE svom BIVŠEM!
Jovana Šmizla, Foto: preenrscreen

parovi

KO OVDE GLUMI ŽRTVU?! Šmizla POBESNELA pa SASULA sve u LICE svom BIVŠEM!

Veoma pati za njim

Objavljeno:

Boža Milovanović od početka sedme sezone rijaliti programa "Parovi" bio je sa tri takmičarke: Dinom Galorini, Ilijanom Vagić i Jovanom Šmizlom.

U zadnje vreme Boža je u vezi sa Šmizlom koja je prepuna trzavica, a takmičari su uspeli i danas da se posvađaju i raskinu u dvorištvu velelepne vile.

Naime, lepa učesnica želila se na ponašanje svog momka tokom sinoćnje žurke, smatajući da kozumira previše alkohola i pravi budalu od sebe.

- Ako planiraš tako da se ponašaš i toliko da piješ, da ispadaš smešan, bolje da ne budemo zajedno - rekla je, što je prihvatio i Milanović.

Za to vreme, Šmizla je bila skrhana bolom, pa se žalila Coki i Nikoli Lakiću:

- Reci lepo nerviraš me ne sviđaš mi, nismo jedno za drugo, a ne: "Bolje je da budemo drugovi, meni ovde ne treba veza" - prepričavala je Jovana šta joj je Milovanović rekao i dodao:

- Mnogo me nervira što ću sada da ispadne žrtva i što će publika tako da me gledam, ne želim da dobijam poene na taj način - objasnila je takmičarka.

Boža i Jovana
Boža i Jovana foto: preenrscreen

Bonus video

SUBOTIĆKA PROVELA NOĆ U SUZAMA: Karađorđe me je maltretirao i PSIHIČKI UBIJAO, trpela sam Ljubine frustracije, a njima je to sve bila ŠALA (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.