MILJANA JE LAŽOV I MANIPULATOR! Ima nekoga sa kim se viđa zbog se*sa i ne zna da li je Ivan otac njenog deteta!
Miljana Kulić, Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

MILJANA JE LAŽOV I MANIPULATOR! Ima nekoga sa kim se viđa zbog se*sa i ne zna da li je Ivan otac njenog deteta!

Miljana Kulić privukla je veliku pažnju učešćem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge" kada se u velelepni grad nadomak Beograda uselila kao trudnica

Objavljeno:

Ona je pokazala da je dobar rijaliti igrač, a Veliki šef joj je pružio priliku da bude deo i druge sezone, u kojoj učestvuje sa majkom, Marijom Kulić, dok je za njenog sina Željka, koji se rodio krajem jula ove godine, obezbeđeno posebno mesto za boravak kako bi ona mogla da bude sa njim.

Iako je Miljana isticala da joj se nijedan muškarac ne dopada i da ni sa kim nije bila, to zapravo nije istina.

Sanja Jakšić
Sanja Jakšićfoto: Printscreen/Instagram/sanja_jaksic_sadzy

Naime, bivša zadrugarka, učesnica prve sezone, otkrila je neke manje poznate detalje o Miljani, između ostalog i to da Kulićeva napolju ima muškarca sa kojim se viđa, kao i da ona sama nije sigurna ko je otac njenog deteta!

"Moj drug i Miljana su se upoznali davno i dugo su već u šemi, to je čista kombinacija, služe jedno drugom samo za seks. Pre ulaska u "Zadrugu 2" Miljana je bila kod njega sa sinom Željkom, a tom prilikom mu je priznala da nije sigurna da je Ivan zapravo otac deteta", kaže Sanja i dodaje:

Ona mu je otkrila da joj je plan da uđe u Zadrugu i smuva Marka Miljkovića ako i on bude deo rijalitija, a pored toga joj je cilj da zaradi novac kako bi kupila stan u Beogradu za Željka i nju i da otvori piceriju i frizerski salon - ispričala je Sanja.

Jakšićeva ističe da protiv Miljane nema ništa, ali da zna da laže i da je veliki manipulator, te da zna mnoge priče o aktuelnim zadrugarima, ali ih čuva kao kec u rukavu ukoliko joj budu zatrebale.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.